HTC Touch Diamond

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
HTC Touch Diamond
Tasarım yanında özellik isteyen kullanıcıları sevindirecek olan HTC Touch Diamond adlı cihazın artılarını, eksilerini sizler ile paylaştık.


HTC Touch Diamond aslında bir iş telefonu ama diğer iş telefonu gibi kötü bir tasarım sahip değilde şık ve hoş bir tasarıma sahip. 65536 renkli, 480 x 640 piksel sezgisel dokunmatik bir ekrana sahip olan cihaz küçük boyutlara sahip.

Wireless(kablosuz) ağlara bağlanabilme özelliği, EDGE ile hızlı dosya alış verişi özelliği ile birbirini takip ediyor. Windows Mobile 6.1 işletim sistemi kullanılarak ofis uygulamalarınıza telefondan ulaşabiliyor ve slayt görüntünüzü profesyonel ekranda izleyebiliyorsunuz.

Cihazın özellikleri tabikide sadece bunun ile sınırlı kalmıyor. 3.2 Megapiksel kamerası ile çok profesyonel olmasa da güzel görüntüler yakalayabiliyorsunuz. Bunun haricinde cihazın ön yüzünde 0,3 Mega piksellik görüntülü konuşma için bir kamera daha bulunuyor. Diyelim ki kız arkadaşınız ile görüşmeye gittiniz ve diğer kız arkadaşınız sizi aradı telefonunuzu hemen ters çevirerek sessiz duruma getirebiliyorsunuz.

Telefonun bizim incelemelerimize göre iki adet eksiği bulunuyor. Bunlardan biri o1668
tomatik netleme, self timer, çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkânı, makro modu, gece çekim modu, sıralı çekim gibi özelliklere sahip olan ancak çözünürlük bakımından iyi olmayan kamerası. Diğeri ise 4 Gigabaytlık dahili hafızasının kart yuvaları ile genişletilememesi bunlar tabikide kullanıcılar için pek tez avantaj yaşatmaya bilir. Ancak bize göre cihaz iş telefonları arasında en iyilerinden biri.

Şuanda satışa sürülmeyen cihazın ne zaman satışa sürüleceği hakkında elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt