Htc touch Diamond imei

Sponsorlu Bağlantılar

mavi_man_26

Üye
    Konu Sahibi
Htc touch Diamond imei
Arkadaşlar telefonumu herşeyi yasal yani pasaportla açtırdım sonra hattımı aveaya taşıdım telefon yasadışı diye mesaj geldi ve telefon 3 gün içinde kapandı
Aramadığım yer kalmadı şu telefonun imeini bi değiştiremedim iwizard diye bi programla denedim telefonun imei yerine C4BC6400C4BC640 gösteriyor lütfen anlayan biri bi el atsıın.

• Beğen
Tepkiler: hassan27

mavi_man_26

Üye
    Konu Sahibi
bi bilen varmı dedim ama heralde bilen yok

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konunuzu yeni gördüm..Telefonunuza yeni bir imei kopyalatabilirsiniz..Nasıl derseniz,elinizde kullanmadığınız bir eski püskü telefonunuz varsa,bunu tanıdığınız imei değiştiren bir telefoncuya yeni telefonunuz ile birlikte götürün ..Telefoncu telefonunuza eski telefonunuzun imei sini kopyalayarak telefonuzu açacaktır..

Not : imei kopyalama işlemini siz yapamazsınız..Onun için özel bir aparat bulunur o da telefoncuların bazılarında...

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Ama yasal bir iş değil yakalanırsan işin zor...

mavi_man_26

Üye
    Konu Sahibi
nette htc için çook program varda sadece touch diamond telefon için yok elinde olan yada değiştirme yolunu bilen birisi varsa lütfeeen anlatabilirmi

wolkan789

Üye
htc Diamond 2 imei kolonlama programları bilen varmı sadece bu işi yapan program adları söyleseniz yeter .yasal değil diceksizni biliyorum ama bir çok sey ona bakarsak sitedede yasal olmayan şeyler veriliyor lütfen yardım

kmlerg

kmlerg

Üye
Arkadaşım Yanlış anlama ama İmei değiştirmek yerine avea ya bu imei numarasını pasaportla yasal hale getirdiğini anlatmaya çalışsan daha kolay olmaz mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt