htc - touch diamond 2 ( topaz ) rehberi düzenleme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyberlife

Üye
    Konu Sahibi
htc - touch diamond 2 ( topaz ) rehberi düzenleme problemi
arkadaşlar ben htc touch diamond 2 almadan önce nokia 5730 express music kullanıyordum.

rehberimi ovi suite kullanarak outlook ile senkronize ettim ilk sorunu da burda yaşadım. ovi suite rehberde ki çoklu telefon numaralarından sadece bir tanesini outlook'a aktarıyor. Ben aşağıda ki örnekte de göreceğiniz gibi rehberde bir isim için birden fazla numara kaydediyordum. ovi suite outlook ile senkronize olurken her isim için bir tane numara alıp diğer numaraları almıyor.

( örn : Sertaç Sirkecili : 0506 xxx xx xx
0533 xxx xx xx )

daha sonra windows mobile aygıt merkez 6.1 'i kullanarak ( win 7 kullanıyorum ) htc touch diamond 2'yi bilgisayarımda ki outlook kişiler listesi ile senkronize etttim. 2. sorunda burda başladı. yukarda örnekte söylediğim gibi ben rehberimi isim ve soy isim olarak kaydediyordum nokia'da. htc rehberi soy isme göre sıraladığı için rehber alt üst oldu.

bu sıralama özelliğini değiştirmekle ilgili bir şey bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

ovi suite'in bu rehberde ki çoklu kartvizitleri aktarmasıyla ilgili de yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Herkese şimdiden teşekkürler.

||Sertaç Sirkecili ||

alevko

Üye
merhaba
kişileri düzenle bölümünden isimin yazıldığı yerin altında doosyala diye bir bölüm var orada adı soyadı istediğin gibi sıralayabiliyorsun tek tek yapman gerekiyor ama

leonberger

Üye
diamond 2 de bu işlemin her bir kişi için ayrı ayrı yapılması gerekyor. kişiler bölümüne girdikten sonra kişiyi düzenle(kişi kartını düzenle) seçeneği var buna tıklıyoruz. en altta diğerleri diye bir kısım var buna tıkladıktan sonra dosyala kısmında bulunan kısma tıklayıp görünümü seçiyorsunuz.

markopasam

Üye
üstadım touch diamond 2 yi nasıl eşitledin ? ben aldım alalı şu telefonu bi r türlü outlook ile eşleştiremedim.
bir yerde bir terslik var ama anlamadım..

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
tek tek kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt