Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Htc titan aldim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatrader94
Üye
Konu Sahibi
Htc titan aldim ?
arkadaşlar htc titan aldım at&t hata mı ettim bundan önce n9 vardı ne yapmam gerek windows 7,5 yüklü desteklerinizi bekliyorum ...
papakudioflu
Admin
hayirli olsun hic bir şey yapmana gerek yok pcye zune uzerinden de baglama. Htc titan icin spl cikmişti unlock romu da var direk cihazini unlock yap.
hocam cihaz unlock zaten fakat kayıtsız pazartesi imei attırcam cihaza.Uygulama önerileriniz var mı yani mutlaka kurmam gerekenler bide ingilizce dili aslında sorun değil ama türkçe orjinal dili varsa neden olmasın . Video açma formatı nedir acaba
benim lumia900de at&t sorun olmaz hepsini kaldirabilirsin. Ayrica unlock derken simkilidinden bahsetmedim. Yani cihazini bir nevi jailbreak yaparak market dişindan uygulama yukleyebilir tweaklerle sistemi geliştirebilirsin.
m542tf
Üye
hayırlı olsun
IVI-Elia
Üye
Öncelikle hayırlı olsun.Cahilliğime ve yaşıma (14) verin.Şimdi unlock yapmadan usb den veri aktaramıyomuyuz?Bir de wp8 de de bu sıkıntı var mı.Bu işi anlamadım gitti...
fatrader94
Üye
Konu Sahibi
Cihazın garantisi olmadığı için şimdi brick falan ederim daha önce hiç kullanmadım windows phone :S korkuyorum işin ehli olsaydı yaptırırdım kendim hata yaparım .Teşekür ederim.