hTc Tiara ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hTc Tiara ortaya çıktı

Aylar önce size burada verdigimiz haberde hTc'nin Tiara kod adıyla yeni bir orta segment Windows Phone8 akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlandıgını duyurmuştuk.

Ve yine o haberimizde bu cihazın Windows Phone8'in Potico'dan sonraki ilk ve büyük güncellemesi GDR2 ile piyasaya sürülen ilk cihaz olacagını da belirtmiştik. Aradan gecen zaman icinde bizler GDR2'nin en önemli özelliklerini açıklıga kavuşturduk fakat Nokia da Lumia925 ile GDR2'li ilk telefon payesini kaptı. Ve şimdi hTc Tiara basın görselleri ortaya çıktı.

4.3" WVGA ekrana sahip Tiara 1Gb Ram,8MP arka ve 1.6MP ön kameraya sahip olacak. 1.2GHZ çift çekirdekli işlemci ve 8GB dahili hafızası olacak cihaza 1800mAh batarya güç verecek.

Bu cihaz genel özellikleri itibariyle ideal bir orta segment cihaz olacak gibi görünüyor. Özellikle 1GB RAM ve 1800mAh bataryasının öne çıkacagı aşikar.

PureFood

PureFood

Üye
Tasarım desire sv ile aynı, ama özelliklerin çok iyi olduğu aşikar. Güzel haber.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
WP8'i Nokia'dan başka cihazlarda görmek beni kıskandırıyor valla, androide hep laf atardım en dandik çin malı telefonlara bile yüklüyolar diye :D umarım WP Nokia dışına çok yayılmaz :)

:tşk:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
haber için :tşk:

messevim

messevim

Üye
yine htc ve yine karizma bir tasarım...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
WP8'i Nokia'dan başka cihazlarda görmek beni kıskandırıyor valla, androide hep laf atardım en dandik çin malı telefonlara bile yüklüyolar diye :D umarım WP Nokia dışına çok yayılmaz :)

Aynen bende öyle istiyorum yani ünlü markalar dışında telefonlar kullanmasınlar ki wp düşmesin o kadar zaten kırılamadığı için o konuda baya bi zor gibi :)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Aynen bende öyle istiyorum yani ünlü markalar dışında telefonlar kullanmasınlar ki wp düşmesin o kadar zaten kırılamadığı için o konuda baya bi zor gibi :)

Aslında daha fazla ünlü markaya da gerek yok. Nokia candır :sarıl:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 720'ye dişli rakip geliyor :kıskıs:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tasarım lumia 610 a mi benziyor bana mi öyle geldi :hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye
4.3 inc super lcd ekrana 480*800 çözünürlük sıkıntı yaratmaz mı ? bunun dışında keyifli cihaz olmuş . ama çıkış için geç kalınmış bence nokia aldı götürüyor ortalığı 720 ile peş peşe çıksa güzel rekabet olurdu sanki .

man20

man20

Üye

ben wp8'i bütün markaların kullanmasını isterim zira wp8 ekosistemi bitek nokia'ya kalırsa hem nokia hemde wp8 çok çok yavaş gelişir (rakiplerine oranla). rekabet her zaman bizim için iyidir.

Nokia fanı olduğumuda belirtmek isterim :) herşey nokia'nın gelişmesi için...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ben wp8'i bütün markaların kullanmasını isterim zira wp8 ekosistemi bitek nokia'ya kalırsa hem nokia hemde wp8 çok çok yavaş gelişir (rakiplerine oranla). rekabet her zaman bizim için iyidir.

Alev, arkadaşımızın demek istedigi; Androidde oldugu gibi adı sanı duyulmamış merdiven altı üretim yapan Çin ve Hindistan menşeili firmalar Windows Phone ekosistemine alınmasın. Zira geriye kalan Dünya markaları zaten Windows Phone ekosistemine dahil olmak icin niyetlerini acikca beyan ettiler.

PureFood

PureFood

Üye

Alev, arkadaşımızın demek istedigi; Androidde oldugu gibi adı sanı duyulmamış merdiven altı üretim yapan Çin ve Hindistan menşeili firmalar Windows Phone ekosistemine alınmasın. Zira geriye kalan Dünya markaları zaten Windows Phone ekosistemine dahil olmak icin niyetlerini acikca beyan ettiler.

Sony'den falan ses yok mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duran.Y

Duran.Y

Üye

Ben bu açıdan bakmamıştım hiç haklısın aslında :oke:

Üst Alt