htc tema degistirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
htc tema degistirme
mrb arkadaslar.bir sorum var. google playden bi tema indirdim. theme sense 4 lite diye. ancak bu temayi uygulayamadim go launcher ile denedim temayi goremedi.. bunu nasil ayarlayabilirim?.. simdiden tesekkurler...

0MG90

0MG90

Üye
Onlara hiç gerek yok senin HTC teman varken, HTC Hub'dan dış görünümler indirerek HTC temanı değiştirebilirsin. Eğer telefonun HTC Sense 4.0 ise ben bir tema paylaştım konularımda bulabilirsin. :oke:

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Onlara hiç gerek yok senin HTC teman varken, HTC Hub'dan dış görünümler indirerek HTC temanı değiştirebilirsin. Eğer telefonun HTC Sense 4.0 ise ben bir tema paylaştım konularımda bulabilirsin. :oke:
HTC yenilikçi dediler aldım ama kendim yenilemeye çalışıyorum telefonu :D aslında orjinal arayüzünü bende seviyorum ama menü de sağa sola kaydırarak geçişleri gerçekleştirmek istiyorum ama ne yazık ki bir tema yüklemeden bunu yapamıyorum go launcher de yüklemek istemiyorum açıkcası... yandex.shell kullanıyordum bi ara güncellemeden sonra o da bitti.... sense sürümü 3.6...

0MG90

0MG90

Üye
HTC yenilikçi dediler aldım ama kendim yenilemeye çalışıyorum telefonu :D aslında orjinal arayüzünü bende seviyorum ama menü de sağa sola kaydırarak geçişleri gerçekleştirmek istiyorum ama ne yazık ki bir tema yüklemeden bunu yapamıyorum go launcher de yüklemek istemiyorum açıkcası... yandex.shell kullanıyordum bi ara güncellemeden sonra o da bitti.... sense sürümü 3.6...

3.6 için bulamadım HTC Sense en iyisi başka yüklemeye çalışma bence :)

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
3.6 için bulamadım HTC Sense en iyisi başka yüklemeye çalışma bence :)
o zaman güncellemeyi beklemekten başka yapabileceğim bişey yok sanırım. o da gelirse.. yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler. :)

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...