iemre66
Üye
HTC Sync Vakası
s.a arkadaşlar geçen gün htc sense xl aldım symbiandan bıkmıştım bu telefonla yeni bi dünyaya açıldığımı hissettim zaten ancak tıpkı nokia suite gibi htc sync kurmak istediğimde çileden çıktığım olayla karşılaştım. xp kullanıcısıyım resmi siteden programı indirdim usb driverları başarıyla kurdu dedi ancak ana programa geldiğindeyse henüz yüklemeye hazırlanırken mini bir pencerede bazı komutlar yazılar çıktı tek seçenek olan çıkışa bastım ve sonra yükleme sırasında hata oluştu yüklemeye devam edilsin mi tarzında bir bildiri geldi hayır dediğimde zaten olmuyor evet dediğimdeyse kuruyor kısayol masaüstünde beliriyor açıyorum programı fakat teli usbyle htc sync olarak bağladığımda tarıyo tarıyo programı bulamıyo büyük ihtimalle yükleme esnasındaki hatadan dolayı okumuyo çözümünü bi türlü bulamadım belki daha önce açılmışlığı vardır konunun ama aciliyetim var o yüzden taratamadım şimdiden kusura bakmayın ve teşekkür ediyorum tele bayıldım aynı şekilde şu program da bayılttı beni xpden mi antivürusu kapıyorum gene de ondan mı windows duvarından mı nedir nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok makbule geçer hayırlı ramazanlar Allah kabul etsin kardeşlerim..
...sorunun hakkında bi bilgim yok...