Htc sense

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
paylaşım için sağol yükledim tele güzel oldu.. :D

OğuzcanAbi

Üye
teşşekürler güzel paylaşım :oke:

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Bişi diil ;)

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Dostm telfon telpadan geldiğnde bunu deniycm acaba galaxy miniyede olurmu 2.2.1 Floryo

MBrkA

MBrkA

Üye
Bu temalar kurulduktan sonra garantiyi bozar mı ve sonradan kaldırılıp telefon eski haline döndürülebilir mi?

Yigit315

Yigit315

Üye
Bu temalar kurulduktan sonra garantiyi bozar mı ve sonradan kaldırılıp telefon eski haline döndürülebilir mi?

:hmmm Nasil yaf? Olurmu hocam hiç öyle şey yaf.Senin o dediğin RooT işleminde oluyor diye biliyorum ben.Root yapılıyor sonra unroot yapınca Geri dönüyor yani sıfıra?:hmmm Yoksa öyle değilmi? Ya mübarek benimde aklımı karıştırdın.:d:

MBrkA

MBrkA

Üye
:hmmm Nasil yaf? Olurmu hocam hiç öyle şey yaf.Senin o dediğin RooT işleminde oluyor diye biliyorum ben.Root yapılıyor sonra unroot yapınca Geri dönüyor yani sıfıra?:hmmm Yoksa öyle değilmi? Ya mübarek benimde aklımı karıştırdın.:d:

Yani diyorum ki tema silinebiliyor mu ve tema hiç kurulmamış gibi önceki orjinal temaya dönebiliyor mu???

Yigit315

Yigit315

Üye
Tabiki yaaa:oke: Silinebilir Orj. tema geri kullanılabilir.

MBrkA

MBrkA

Üye
Kurdum,çok güzel bir tema.Şuan htc mi alsaymışım diye düşünüyorum :hmmm

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın arkadaşlar, garantiyi falan bozmaz :) Uygulamayı kaldırdığınızda da eski haline dönersiniz :oke:

YARATIK

YARATIK

Üye
Teşekkürler Güzel Oldu ;)

Yigit315

Yigit315

Üye
Ya hocam.Bizim Gio'lara göre bi wigdet görmüştüm. Masaüstünde kilit simgesi var. Tıklıyorsun ve tel. tuş kilidi kitleniyordu.Ben tuşları kitlemek için kapama tuşuna basmaktan nefret ediyorum.Böyle bi widget veya tema varmı biliyormusunuz?:hmmm

nexpow

nexpow

Üye
tşkler

Sertug1991

Sertug1991

Üye
dostum bir kaç resim koyarsan çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt