htc sensation'a usb takıla biliyor mu eğer takılıyorsa alıcamda 2- 3 aydan beri kararsızım da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation'a usb takıla biliyor mu eğer takılıyorsa alıcamda 2- 3 aydan beri kararsızım da
htc sensation'a usb takıla biliyor mu eğer takılıyorsa alıcamda 2-3 aydan beri kararsızım da

----------Eklendi @ 22:38:37 ---------- Yazıldı @ 22:31:14 ----------

2 kere açıldı konu silinmeli

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
tabiki

Kedi Yavrusu

Üye
hayır takılmaz, okumaz aygıtları

61semih

61semih

Üye
takılıyor donanımhaberdekı vıdeo ıncelemesıne bakabılırsın.hdmı gırısı ıcın ufak bır aparatıda var sanırım tv ye baglayınca telefon şarj oluyor buda telefondan tv ye baglayıp fılm ızlemede telefonun şarjı bıtmesı derdını ortadan kaldııryor,bıldıgım hadarıylada usb de baglanıyor

Kedi Yavrusu

Üye
takılıyor donanımhaberdekı vıdeo ıncelemesıne bakabılırsın.hdmı gırısı ıcın ufak bır aparatıda var sanırım tv ye baglayınca telefon şarj oluyor buda telefondan tv ye baglayıp fılm ızlemede telefonun şarjı bıtmesı derdını ortadan kaldııryor,bıldıgım hadarıylada usb de baglanıyor
Hdmi'ı usb zanneden arkadaşım sana birşey demiyorum ben. Hdmi kablosu ile tv'ye görüntü aktarması usb aygıtlarını okuduğu anlamına gelmez ki gelmiyor da okumuyor çünkü.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamayın ben flash bellek takmak istiyorum

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

mel.ek

mel.ek

Üye
baglanabiliyor prg vasıtasıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt