HTC Sensation XL Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XL Yardım !
mrb. arkadaşlar henüz 2 gün önce htc sensation xl aldım bununla ilgili 2 sorum olacak.

1. telefonu aldığım gün görüşme yaptığımda hiçbir sorun yoktu sanırım ayarlarını bozdum gelen aramaya cevap verince ben hiç bir komut vermeden hoperlörü açılmış bir şekilde cevap vermiş oluyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

2. bellek kartına bilgisayardan indirip attığım oyunları nasıl bulabilirim. ( ilk android telefonum olduğu için çok az bilgiye sahibim..)

şimdiden teşekkürler..

osmanalbayrak52

Üye
bende htc sensation xe var ama yardımcı olabilirim sanırım.
1- komut vermeden hoparlör açılıyor demişsin.bunun 2 sebebi olabilir.birincisi ayarlar-ses-hoparlör için çevirin bölümünü kaldır.ikinciside telefonun kalibrasyonunu bozmuş olabilirsin bunun içinde ayarlar-ekran-g-sensörü kalibrasyonuna gir ve telefonu düş bir yere bırak sonrasında da kalibre et de.
2- sd karta yüklediğin oyunları bulman için dosya yötecisi kullanmam gerekli telefonda yüklü gelmiyor.android markette "es file explorer" diye aradığında çıkacaktır onu yüklemeni tavsiye ederim Türkçedir.bu program sayesinde bütün dosyalara erişebilirsin.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
bende htc sensation xe var ama yardımcı olabilirim sanırım.
1- komut vermeden hoparlör açılıyor demişsin.bunun 2 sebebi olabilir.birincisi ayarlar-ses-hoparlör için çevirin bölümünü kaldır.ikinciside telefonun kalibrasyonunu bozmuş olabilirsin bunun içinde ayarlar-ekran-g-sensörü kalibrasyonuna gir ve telefonu düş bir yere bırak sonrasında da kalibre et de.
2- sd karta yüklediğin oyunları bulman için dosya yötecisi kullanmam gerekli telefonda yüklü gelmiyor.android markette "es file explorer" diye aradığında çıkacaktır onu yüklemeni tavsiye ederim Türkçedir.bu program sayesinde bütün dosyalara erişebilirsin.
çok teşekkür ederim gerçekten işime yaradı program bu arada hoparlör sorununuda kendim çözebildim :)

bartinli8387

bartinli8387

Üye
htc xe mi htc xl mi tavsiye edersiniz

denizci535

denizci535

Üye
Xe al alacaksan....

zeyyg

Üye
çok teşekkür ederim gerçekten işime yaradı program bu arada hoparlör sorununuda kendim çözebildim :)

arkadaşım bende telefonla birisini aradığım zaman hoparlör otomatik açılıyor.aldım 2 gün sonra bende bu sıkıntı ilen karşılaştım.g sensörünü yeniden kalibre ettim tık yok. hoparlörü devre dışı bıraktım tık yok.problem devam ediyor.lütfen banada yardımcı olurmusunuz

zeyyg

Üye
bendede hoparlör otomatik açılıyor .yukarıdaki yazılanları yatım olmadı.sayın ; serhatt58 banada yardımcı olurmusunuz

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
bendede hoparlör otomatik açılıyor .yukarıdaki yazılanları yatım olmadı.sayın ; serhatt58 banada yardımcı olurmusunuz
size mesaj olarak gönderdim. umarım yardımcı olabilmişimdir. o yöntemde işe yaramıyorsa aldığınız yere sormanızı tafsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt