Telefon Tavsiyesi HTC Sensation XL mi Galaxy S2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XL mi Galaxy S2 mi
Hangisi daha iyi arkadaşlar htcnin 768 mb rami var s2 nin ki kaç ve diğer özellikleri :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

klongs

klongs

Üye
837mb rami var s2 daha iyi cunku cift cekirdek interneti cok hizli hd oyunlari hic kasmiyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
o kdar ram olsa ne olur çocugun android kaplıyor zaten sizede kala kala 150 200 mb yer kalıyor :)

Türe

Türe

Üye
Galaxy s2 ;) ama istersen htc sensation xe ye bakabilirsin o da cok guzel bir cihaz ;) xe veya s2 arasindan tercih yaparsan memnun kalirsin ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o kdar ram olsa ne olur çocugun android kaplıyor zaten sizede kala kala 150 200 mb yer kalıyor :)

1GB RAM'den o kadar kalmaz Gökhan. O sonuçlar Ace, Gio gibi telefonlarda alınır. SII'de RAM sorunum yok.

----------Eklendi @ 22:30:59 ---------- Yazıldı @ 22:30:20 ----------

sorunun cevabı olarak da SII diyorum. İlla Sense istiyorsan Sensation XE olabilir Oğuz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kimseyi etkilemek istemem ama 10 günlük Htc sensation ekranın sağ ve sol köşesinden toz almaya başlayınca hemde kılfında ,kıllandım daha htc maceram başlamadan serviste noktalandı :( .Sonuç bekliyorum bakalım.Araştırmalarıma göre htc sensation,xe,3d evodada aynı sorunu olanlar azımsanacak gibi değil :( .

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sensation Xe ikisinden de daha iyi bir seçim olur diye düşünüyorum.

----------Eklendi @ 22:52:13 ---------- Yazıldı @ 22:51:42 ----------

400 MBa kadar boş yer kalıyor!

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar :) Aslında hoşuma giden xe idi. XL nin hafızası 16 gb, xe 4 gb o yüzden xl diye karşılaştırdım. Video olarak xe daha iyiymiş yeni okudum. Geri kalan özellikleri kısmen aynı şimdi ben htc xe alsam ki yazın büyük ihtimal alacam Allah izin verirse hd oyunları kasmadan oynatır değil mi ? Işlemci 1.5 ghz zaten de. Ayrıca bu telefonun android sürümü 2.3.5 yükseltilebilir mi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mart sonunda zaten android ics 4.0 güncelleyeceğini açıkladı htc onun dışında oyunları gerçekten sorunsuz oynarsın emin ol.

Türe

Türe

Üye
galaxy s2 ' de ram 'in 250 mb ı kullanılıyordu benim cihazımda . yani 750 mb boştu

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
htcnin görünüşü bi vahşet ya önceden s2 diyordum htc yi gördüm çark ettim :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
xL ye hafıza kartı takılmıyormuş öğrendim peki arkadaşlar xe nin grafik işlemcisi nasıl

Türe

Türe

Üye
adreno 220 dir kendisi ve iyidir :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
adreno 220 dir kendisi ve iyidir :oke:

Teşekkürler. Bi tek bu GLBenchmark 2.0 Egypt
FSAA Fixed Time düşük gerisi yüksek

----------Eklendi @ 22:28:22 ---------- Yazıldı @ 22:28:07 ----------

Türe

Türe

Üye

bu da meşhur benchmarklardandır

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
XL bence kesinlikle alma.199 gibi komik bir pixel yoğunluğu var.Tek çekirdekli işlemciye sahip ve görüntüsü Xeyi geçemez.

klongs

klongs

Üye
xe nin bos rami az hd oyunlari kasabilir

djmatrak

Üye

Akıllı telefon pazarında önemli rol oynayan HTC ürettiği yüksek performanslı Sensation serisine bir yenisini daha ekledi. HTC Sensation XE yüksek performansı ve geliştirilmiş ses teknolojisi ile de çok dikkat çekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt