HTC Sensation XL için ayna ekran koruyucusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XL için ayna ekran koruyucusu
merhaba arkadaşlar telefonumun ekran koruyucusunu değiştirmek istiyorum bir kaç video da gördüm htc için var ama XL modeline ait var mı bilmiyorum ayrıca hiçbir ilan sitesinde bulamadım.. sizce ürün Türkiye de varmıdır ?

video: gerçekten dikkat çekici ve güzel görünüyor..

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bu konuda bilgisi olan yok :ağlarım:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Sensation için bulamadım ama s3 için buldum.kenarlarından kırparak sensation için uyumlu hale getirebilirsin ne de olsa sensation: 4.3 ; s3 :4.8 inç

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Sensation için bulamadım ama s3 için buldum.kenarlarından kırparak sensation için uyumlu hale getirebilirsin ne de olsa sensation: 4.3 ; s3 :4.8 inç

teşekkür ederim dostum :) birde bayiilere sorayım. bu arada telefonun kutusunun üstünde 4,7 inç yazıyor bende şaşırdım.. 4,3 diyende var 4,7 diyende :hmmm

DMonSTeR

Üye
Sensation 4.3 inç, Sensation XL 4.7 inç yanlış bilgilenmeyelim...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2 ve FK5896
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
teşekkür ederim dostum :) birde bayiilere sorayım. bu arada telefonun kutusunun üstünde 4,7 inç yazıyor bende şaşırdım.. 4,3 diyende var 4,7 diyende :hmmm

Ben 4.3 diye biliyordum ama hakkaten 4.7 imiş.yakınında birinde s3 varsa ekran sekillerini bi karşılaştır istersen boyutları hemen hemen aynı ama uyumsuz olabilir :oke:

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Ben 4.3 diye biliyordum ama hakkaten 4.7 imiş.yakınında birinde s3 varsa ekran sekillerini bi karşılaştır istersen boyutları hemen hemen aynı ama uyumsuz olabilir :oke:
büyük ihtimal s3ün olmayacak çünkü s3 te home tuşu var :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
:hmmm o zaman alternatiflere yöneleceksin htc one x inki uygun olabilir boyutlari aynı bulursam link atarım.

bortecinem

Üye
O kadar imrendim ki 1 saattir arıyorum ama bulamadım bundan. XL için olsa da hemen alsam.

- - - Eklendi - - -

:hmmm o zaman alternatiflere yöneleceksin htc one x inki uygun olabilir boyutlari aynı bulursam link atarım.

Şunu buldum,

http://www.ebay.co.uk/itm/3-X-PACK-MIRROR-LCD-SCREEN-PROTECTOR-HTC-SENSATION-XL-/390457314946

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt