Htc sensation xe ve iPhone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
Htc sensation xe ve iPhone 4s
Suan elimde 3GS var ama artık yetmiyor para önemli değil
İkisi arasinda kaldım

Gercekten ikiside harika telefon xe de donanım harika diğer bir taraftan Apple kalitesi :)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş senin yerinde olsam iphone 4S alırdım
birincisi iphone kullanıcısısın telefonu yaniden keşfetmeye çalışmazsın
ikincisi şarj süreleri iphone un şarj süresi XE den daha iyi ama dersenki 3.5 ekran bana yetmiyo ozman Xe belki olabilir yada başka büyük ekranlı telefonlar
bide evet XE nin donanımı çok güçlü ama bu da şarjını çabuk bitmesine neden oluyo ama emin ol iphone la XE arasında kullanırken performans bakımından hiç bi fark olmaz hatta iphonenun performansı XE den bile iyi olabilir

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
iPhone 4S'in arkadaşımda beyaz renklisi mevcut.Bizzat inceledim siriylede konuştum.Gerçekten güzel cihaz ama oda şarjının yetersiz olduğunu söylüyor zaten.Bir taraftan HTC kalitesi ve Sense arayüzü var...

Seçim senin.

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben İphone Derim.Daha iyi gibime geliyor :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
iphone 4s

enaa_881

enaa_881

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4191710]iPhone 4S'in arkadaşımda beyaz renklisi mevcut.Bizzat inceledim siriylede konuştum.Gerçekten güzel cihaz ama oda şarjının yetersiz olduğunu söylüyor zaten.Bir taraftan HTC kalitesi ve Sense arayüzü var...

Seçim senin.
[/QUOTE]

kardeş zaten son çıkan telefonlar seni gün sonuna sıkıntı çıkarmadan ulaştırıyosa sorun yok demektir :)
malum şimdi hepsinin içince canavar donanımlar var
ama emininki 4S in şarjı XE den çok dayanıyodur
iphone nun tek sorunu var bence o da sar değerleri diğer telefonlara göre biraz yüksek

Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
Başka önerisi olan ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bence htc 3d ye de bak

Emre-45

Emre-45

Üye
Bence iphone ile devam et

by*cambaz

Üye
4s al

Uruloki

Uruloki

Üye
açıkcası ikiside harika cihazlar fakat 4s de sense arayüzü yok bi zaman sonra sıkabilir yani oyun filan diyeceksin ama android e de çıkıyor bunlar artık kamera dersen açıkcası ben htc yi daha çok beğeniyorum bu şimdi gelelim mevzuya ben htc xe derim monster kulaklıklar ile gelmeside cabası ama 4s i de düşün o da çok çok iyi bir cihaz

Türe

Türe

Üye
Iphone 4s haci :naughty:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone 4S :oke:

61semih

61semih

Üye
bence htc 3d ye de bak
3d bu ıkı modelın yanına bıleyaklaşamaz 3d cekımlerı tam bır felaket zaten.ben 3d yı ıncelerken hayak lırıklıgına ugradım zaten fıyatıda bır haylu dusmesı bosuna degıl.ha dıger performansları ıyı ama bır xe kadar ınce ve guzel degıl.bu ıkısı arasındada xe derım herseyde esıt olsalar bıle ekran boyutu cok ıyı.4s ın ekranı cok kucuk kalıyor.donanım acısından ıkısıde cok ıyı.ama gerek flashplayer gerek ozellestırme ekran boyutu farkı,sense ve kulaklıgı xe nın fark yaratan kısımı.tek eksıgı şarj.uygulama konusunda ıos onde ama zaten cok tutan oyunlar android ıcınde port edılıyor

zenci2323

Üye
Ben xe al derim donanımıyla tasarımıyla çok iyi bi telefon beats kulaklıklarda harika :oke:

denizci535

denizci535

Üye
Htc xe gonul rahatligiyla alabilirsin bir xe kullanicisi olarak iki ozellik soyleyeyim bataryasi hakkini veriyor cok iyi ... Ikincisi android 4 e gecmek uzereyiz bugun yarin gelecek..

MrExpert

MrExpert

Üye
apple kalitesine ve yazılımına alışmış birisi diğer marka ve işletim sistemine alışman bir zor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt