HTC Sensation XE Root atamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

farkole

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XE Root atamiyorum
Merhabalar diliyorum oncelikle;
Bende htc sensation xe var. internette o kadar cok root yolu varki ben biraz denedim fakat basaramadim. Cok karisik anlatilmis ve telefonun o zamanki versiyonuna gore anlatilmis. yazilanlarin adimlarin bircogu ortada yok ve sikinti tamda orada basliyor.. Telefonun android surumu 4.0.3 , Htc sense surumu 3.6 .. root yapmam icin bana yardimci olacak birileri varmi acaba , yada telefonuma gore anlatilmis bir site linki.. tesekkur ederim simdiden. iyi gunler dilerim.

burhankoxp22

Üye
Kardeş htc telefonlar değişik bir şekilde root yapılıyor samsung veya diğer telefonlar gibi değil htc dev sitesinden ilk olarak unlock işlemini sonra da root programları ile veya recovery yükleyip zip şeklinde olan root dosyasını flaşlayacaksin yapamaz san forum üzerinden bana mesaj atarsın ben yaparım iyi forumlar

farkole

Üye
    Konu Sahibi
htcdev sitesine uye olmama ragmen giris yapamiyorum. uye oldu yeni sifre istiyorum geliyor sifre , pcden k.adi ve yeni gelen sifreyi yaziyorum login error diyor. halbuki sifreyi daha yeni aldim. kafayi siyiracam su telefona root atmam lazim..

burhankoxp22

Üye
forumda saat 6.30 kadar müsaitim sende foruma girersen ben hallederim

farkole

Üye
    Konu Sahibi
pc formatta cok agirlasmisti. pc siz yolu varsa pcsiz yapalim. eger yoksa gelince yapalim..

burhankoxp22

Üye
Pc siz yolu yok hocam imkansız gibi birşey

• Beğen
Tepkiler: farkole

farkole

Üye
    Konu Sahibi
tamam pc gelmis. yapalimmi simdi musaitseniz

burhankoxp22

Üye
Şimdi yapamam hocam çalışıyorum yarın öğlenden sonra 2ile 5 arası müsait okuyorum o zaman hallederiz

farkole

Üye
    Konu Sahibi
peki ben bunu kendi basima denesem yapabilirmiyim. forumlarda oyle bir konu varmi benim telefona uygun..

burhankoxp22

Üye
Tabi deneyebilirsiniz htc sensation ile aynı

farkole

Üye
    Konu Sahibi
ilk once htcdev den kaldiriyorum. ama bir sorun var. ben uye oldu o siteye. e maile onaylamam icin mail gelecek dedi gelmedi. simdide yeni sifre istiyorum , sifre geliyor siteye giris yapiyorum ama sifre yanlis diyor..

burhankoxp22

Üye
Bilmiyorum ben bugün giriş yaptım sıkıntı yoktu yeni üyelik alıp deneyinİyi forumlar çıktım

farkole

Üye
    Konu Sahibi
evet bir forum sitesinden yaptim yaptim yaptim en son adim varya yes no adimi , cmd ye verdigi kodu yazdim adamin telefonunda o adim cikiyor ama bende cikmadi. acaba direkmi yapti? olduguna nasil bakabilirim. telefonu kapatip sesi kisip powera bastigim menuye girince en ustte unlocked yaziyor. Acaba telefon olmusmu? Adam zaten bitirdi en sonunda onu gosterdi unlocked oldu dedi islem basarili dedi.. eger olduysa telefon root oldumu. S-off felan birseyler diyordu ne oldugunu tamda bilmiyorum ama..

burhankoxp22

Üye
Sadece bootloader kilidini kaldırdın root olmadı :-)

farkole

Üye
    Konu Sahibi
peki root nasil yapacam :)htc neymis boyle ya :))

burhankoxp22

Üye
Benim için 10 dakikalık işi kendin için kaç saat uğraşarak yapmaya çalışıyorsun öğlenden sonra müsait olacağım o zaman hallederiz

farkole

Üye
    Konu Sahibi
evet baslayalimmi , ben dunku htcdev sitesindeki bootloader isleminin tamamlandigini nereden anlarim? eger olmussa bir sonraki adimdan devam edelim..

burhankoxp22

Üye
tamam kardeş devam edelim

farkole

Üye
    Konu Sahibi
whatapp varmi sende istersen oradan konusalim

burhankoxp22

Üye
gelen kutuna bakabilirmsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt