HTC Sensation vs iPhone 4 vs Nokia C7 Ekran Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisinin ekranı daha iyi?

[video=youtube;gvQiA4ZytFI]http://www.youtube.com/watch?v=gvQiA4ZytFI&feature=player_detailpage[/video]​

61semih

61semih

Üye
htc nın tek eksıgı ekran cozunurlugu fakat bence burda htc en ıyısı olmus ektanı en buyuk oldugu halde

----------Eklendi @ 21:05:34 ---------- Yazıldı @ 21:04:52 ----------

bırde nokıadakı takılmalar aşikar :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence c7 burda öne çıkıyor.

umut681

umut681

Üye
çözünürlükte c7 farkı kapatıyor bence.gerçi iphone en iyilerinden ekran olarak ama..

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
özellikle videodaki telefonların ekranlarındaki siyah yerlere bakmanızı öneriyorum :)

Uruloki

Uruloki

Üye
valla C7 süper gösteriyorda

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Video'da C7 ve İphone'un renkleri daha canlı.C7'de takılma falan yok videodaki arkadas kimse C7'ye karsı garezi var sanırım.Kapasitif ekranda tak tak tırnak sesi geliyor. :bann:

Uruloki

Uruloki

Üye
evet katılıyorum tak tak adam tırnakla vuruyor resmen

61semih

61semih

Üye
doğrudur fakat karşılaştırmada yanlıs c7 nın o telefonlar arasında yer alması hata zaten aynı segmentte degıl fıyat farkı vs

Uruloki

Uruloki

Üye
doğrudur fakat karşılaştırmada yanlıs c7 nın o telefonlar arasında yer alması hata zaten aynı segmentte degıl fıyat farkı vs

o da doğru keşke CBD li E7 koysalarmış fark ortaya çıkarmış yani geçen elime geçti C6-01 onda var CBD dehşet parlıyor benim en son ayarda o da aynı daha fazla parlıyor ve çok net

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
videoda sadece ekranları karşılaştırılıyor dikkat ettiysen burda işlemci özellik karşılaştıran bir video koyduğumu düşünmüyorum :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt