Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc sensation video sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
kuzeyatmacasi
Üye
Konu Sahibi
htc sensation video sorunu
merhabalar ben htc sensation telimi yeni aldım ve henüz herhangi bir uygulama program yüklemedim telefona nasıl aldıysam öyle halen ben youtube ve facebook videolarını izleyemiyorum herhangi bir program mı gerekli yoksa telefondan kaynaklanan bir problemmi?
Dostum kaç yıllık 6233 le bile izleyebiliyoken senin Sensation gibi bir multimedya canavarıyla internetten video izleyememen olasılıksız, hiç bişi yapmasan bile dahili oynatıcısının açması lazım videoları ayarlarını fln bi kontrol et bence
kuzeyatmacasi
Üye
Konu Sahibi
olmuyorrrr arkadaslar bir sefer actı onuda yarıda kesti video oynatılamıyor diye bir yazı cıktı
youtube veya facebook ta videoya tıklatıktan sonra uzun süre YÜKLENİYOR diye bir yazı cıkıyor rahat bir 15 dakika bekliyor daha sonra video acılamıyor diye bir yazı geliyor yardımcı olursanız sevinirim
serif55
Üye
marketten "real player" ı indirip bi denermisin kardeşim garip bi sorun bu olmadı servisine gönder istersen
Captain
Üye
Android markete girip flash player 10.3 e güncelle ondan sonra dene bir de, öyle yapması çok anormal bir durum
NoDisconnet
Üye
internet bağlantın yavaitır.3 g ile izlemeye kalkmıyorsun demi?
murat3702
Üye
real player falan gerek yok. aynen çatır çutur açıyor sende gariplik var arkadaş
kuzeyatmacasi
Üye
Konu Sahibi
bulundugum yerde 3g zaten cekmiyor bendede bir gariplik yok youtube sorununu cözdüm ama facebook da video izleyemiyorum
61semih
Üye
ben gio la bıle hıcbır program olmadan ızlıyebılırorken sen o telefonla nasıl ızlemeyı beceremıyorsun anlamıs degılm
saruman_me
Üye
kardeş ben en yakın akadaşıma aldım kutudan çıkardık hiç bişi yüklemedik ve her türlü video yu hiç takılmadan açtı senin cihazda yazılımsal bi sorun olmalı olmadı flash ı güncelle istersen normalde olmaması gerek böle bi durumun..