htc sensation şarj hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation şarj hakkında
selam arkadaşlar htc telefon gayet iyi şarj oluyor, uzun süre de dayanıyor ancak çok fazla ısınıyor... sanki ateşe tutulmuş gibi bu normal mi? ya da telefona zarar verir mi? merak ettim başka kullanan ve bu sorunu yaşayan var mı aranızda?!

technoshark

technoshark

Üye
bir arkadaşım htc markalı bir telefon aldı senin bu dediğin ısınma olayını yaşadığını duymadım, sadece şarjının daha az gittiğini söylüyordu. sende fazla gidiyor olması tuhaf..

açıkcası yazılımsal bir sorun varmı diye tereddüt ediyorum telefonlarında. kimisi uzun süre kimisi ise kısa süre gidiyor şarjı

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
şarj uzun gidiyor dediysem şu anda piyasada olan akıllı telefonların ortalaması dahilinde... normal diyeyim o zaman... uygulamalar açık kalırsa elbetteki fazladan yiyiyor şarjı o ayrı... sadece çok fazla ısınması garibime gitti. telefonda bir problem olsa sanırım farkederdim ama yok maşallah tıkır tıkır çalışıyor... nette biraz araştırdım elbetteki pilin/telefonun bu kadar ısınması pilin ömrü açısından iyi değilmiş kafama takıldı sadece benim telefonum mu böyle diye....
normalde bende bir de optimus black var ondan tamamiyle memnunum şarj olurken de ısınma gibi bir sorunu yok...karşılaştırıldığında şarj ömürleri hemen hemen aynı... kafamı karıştırdı bu htc???

technoshark

technoshark

Üye
Ben şarja taktığımda telefonumu sabaha kadar kalsada ne bir ısınma nede başka birşey, sadece şarjda iken oyun felan oynarsam ısınıyor. oda doğal diye düşünüyorum ...

ama senin htc bence sen teknik servise götür okuduğun gibi ısınması hayraalamet olmaz. yeni pil almak zorunda kalmanı istemem boşu boşuna

murat3702

murat3702

Üye
HTC Sensation ile webde gezinirsen 24 saat gitmiyor şarjı. Ayrıca ısınma olayı hepsinde var kapağın arkası bayağı bir ısınıyor, 1,2 GHZ çift çekirdek işlemci olacak o kadar. Ben memnun kalmadım değiştirdim. Ekran güneşe çıktığında hiç gözükmüyor, gölgelik yada biraz karanlık yer aramak gerekiyor. Her güzelin bir kusuru oluyor işte.

54deli54

54deli54

Üye
telefonun ısınması internetin acık olmasından kaynaklanıyo dostum baska bi sebebi yok .

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
İnternetten 100mb dosya indir şebeke üzerinden hangi telfon olursa olsun ısınır.

Ayrıca galasys 2 nin elini resmen yaktığını felan duydum onlar da ısınıyo bu normal bi şey

mac os

Üye
htc sensatio aldım şarjı 3,5 4 saat sonra bitiyor normalmidir ?

murat3702

murat3702

Üye
normal degil elbette ama 1 günde gitmez internette takilirsan. ben satip s2 aldim. iyide etmisim acikcasi.

eneess

Üye
Arkadaşlar google dan konunuza düştüm. Kafamı çok karıştırdınız.

Ben Sensation alacağım diyordum fakat s2 dir gidiyor.
Bende aslında s2 almak istiyorum ama htc de yabana atmak istemiyorum.

HTC sensation ile gün boyun (sabah 8 akşam 12) e mail konfirigasyonu + wifi açık + toplam 1 saat mesajlaşma ile bir gün götürürmü şarzı.

Tek şarzı yüzünden sensationdan çekiniyorum.

Samsung s2 almam içinde biraz sıkmam gerekecek. Sıkmaya değer mi ? sizce.

elive

elive

Emekli Yönetici
yapılan testlerde 3G gün boyu açık + 2 saatlik konuşma = 1,5 GÜN gidiyor..

benım kendı kullanımımda 1 gün gidiyor, sımdı android marketten BATTERY SAVE isimli uygulamayı yukledım x1,5 oranında uzun gitmeye başladı..

Takipçi Satın Al

Üst Alt