HTC, sekiz çekirdekli yeni bir Desire modeli sunmaya hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC, sekiz çekirdekli yeni bir Desire modeli sunmaya hazırlanıyor
HTC, rengarenk bir Desire modeli sunmaya hazırlanıyor.

2013 senesinde yeni orta seviye Desire modelleri yanı sıra, HTC One amiral gemisi ve bu akıllı telefonun büyük ve küçük versiyonları HTC One Max ve HTC One Mini ile akıllı telefon pazarında mücadelesini sürdüren Tayvan kökenli HTC, 2014′de de yeni modellerini sunmak için hazırlıklarını sürdürüyor.



HTC’nin yeni bir modeli daha ortaya çıktı. Çin üzerinden gelen bir habere göre HTC yeni bir Desire modeli sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni modelin bir çok render görseli ortaya çıkarken, canı renkleri ile dikkat çekiyor. Bu yeni akıllının orta seviyede konumlandırılması bekleniyor.

İddialara göre yeni Desire modeli yonga seti üreticisi MedieaTek’in gerçek sekiz çekirdekli Cortex-A7 tabanı işlemcili yonga setinden güç alacak.



Diğer teknik özelliklerinin ise 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel dokunmatik ekran, 8MP arka kamera, 1.5GB sistem belleği, Google Android 4.3 Jelly Bean mobil işletim sistemi, HTC Sense 5.5 arayüz olarak belirtilebilir.

Henüz çıkış tarihi ve fiyatı hakkında kesin bilgi olmasa da söylentiler yaklaşık 240€ fiyatetiketine sahip olacağı yönünde.



HTC, sekiz çekirdekli yeni bir Desire modeli sunmaya hazırlanıyor - MaxiCep
 


Invoke

Invoke

Üye
Çekirdek sayısıyla cihazın gücünün her zaman doğru orantılı olduğunu savunan vatandaşlar bu telefona bakıp ibret alabilirler.
 
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Fiyat uygun olursa alınabilir
 


Üst Alt