Htc p3300 ve tomtom 6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nukro_k

Üye
    Konu Sahibi
Htc p3300 ve tomtom 6
Arkadaşlar selamlar..htc p3300 kullanıyorum..fakat gps i bir türlü kullanamadım..güncel tr haritası yüklemek istiyorum fakat bir türlü beceremedim..forumda gezindim fakat paylaşılanlardan bir sonuç alamadım..bir arkadaş bana yardımcı olabilirse sevinirim..forumda paylaşılan son harita 8.35 indirdim..ama bir türlü gpsi kullanamıyorum..​

yılmaz mutlu

Üye
eline ve emeyine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

htc innavatiyon için navigasyon varmı kardeş

romantikasik

Üye
Arkadaşlar selamlar..htc p3300 kullanıyorum..fakat gps i bir türlü kullanamadım..güncel tr haritası yüklemek istiyorum fakat bir türlü beceremedim..forumda gezindim fakat paylaşılanlardan bir sonuç alamadım..bir arkadaş bana yardımcı olabilirse sevinirim..forumda paylaşılan son harita 8.35 indirdim..ama bir türlü gpsi kullanamıyorum..​

isletim sistemi nedir ? eger windows mobile ise tomtom navigator 7 indirmen lazim sunum yaptim biraz arastir bununla butun yeni haritalar calisir tomtom 6 ile eski haritalar calisir sadece yeniler calismaz

AYDINFIRAT

Üye
[email protected] adresine yazarsan sana yardımcı olurum...son 3 senedır aynı telefonu kullanıyorudum..calısan progrram ve bır suru harıta var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt