Htc one!!!

Sponsorlu Bağlantılar

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Htc one!!!
Arkadaşlar bu telefonu almayı çok istiyorum ancak 32gb lik hafızasından bize kalan 26gb bu bana asla yetmez bu durumun bi alternatifi varmı?yada 64gb ne zaman gelir gelmez???

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar bu telefonu almayı çok istiyorum ancak 32gb lik hafızasından bize kalan 26gb bu bana asla yetmez bu durumun bi alternatifi varmı?yada 64gb ne zaman gelir gelmez???

Yetmezse yapacak birşey yok drop box die netten 50gb alan veriyor ama netten ulaşabiliyorsun tabi ha olmaz diyorsan one x plus al :-)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
al bi otg kablosu flash bellekle tası kardeşim niye dert yapıyosun

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Drop box hoşuma gitti bi araştıram =D

Jackks

Jackks

Üye
26 GB küçük gözükebilir ama çok büyük bi hafıza alanı , otur ne kadar müzik fotoğraf oyun uygulama kullanıbilirsin kaba taslakbi rakam çıkar yetmezse ona göre hareket et. Bence kullanmadığın gereksiz şeyleri kaldırman halinde sana yetecektir ki dropboxla falan halledilir. One hafızası az diye vazgeçilecek bi telefon değil aklında bulunsun.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Benim One X'te de durum hemen hemen aynı.

Ama yetiyor bana. Yetmediği rutin olmayan durumlarda da OTG iş görüyor :)

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Benim One X'te de durum hemen hemen aynı.

Ama yetiyor bana. Yetmediği rutin olmayan durumlarda da OTG iş görüyor :)

Bu benim alacağım ilk android tel oldugu icin otg nedir açar mısın biraz bide bunlar çok paketten yer mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
otg bir kablo bir ucunu cihaza takıyorsun bir ucuna da usb bellek veya mouse vs.. Ben de var Htc one ve hiç bir sıkıntı yaşamıyorum hafıza konusunda.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu benim alacağım ilk android tel oldugu icin otg nedir açar mısın biraz bide bunlar çok paketten yer mi?
Necati abi açıklamış :)
Bir nevi cihaz içln USB portu oluşturuyor.

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Htc one için otg kablosunu deneyen var mı ?

Invoke

Invoke

Üye
Htc one için otg kablosunu deneyen var mı ?

Böyle yani... 26GB da az bir rakam, değil. Dropbox için internet şart, çok işe yarar olduğunu düşünmüyorum ama otg+flash disk iş görebilir, ikinci plandaki dosyalarınızı oraya atarsınız. Hafıza Kartı olsaymış iyi olurmuş ama kendi hafızası da idare eder, sizi. Aynen yukarda dendiği gibi, hafızası bir az diye vazgeçilecek bir cihaz değil bence.

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Beyler htc one nın 2.partı ne zaman gelcek 15 haziranda teli alıcam kasa açıklıgı fln ölü pixel bu gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum =(

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Beyler htc one nın 2.partı ne zaman gelcek 15 haziranda teli alıcam kasa açıklıgı fln ölü pixel bu gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum =(

Istanbul Bilişim'e gelmek üzere kardeş.

v-s-l

Üye
1 tb samsung m3 portable var. O da bağlanabilir mi ? (adaptörü yok gücü usbden alıyor)

• Beğen
Tepkiler: Mobilator

oguztz

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu pazar günü teknosadan alıyorum htc one acaba kasa açıklığı+ölü pixel sorunu kalmış mıdır???

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1 tb samsung m3 portable var. O da bağlanabilir mi ? (adaptörü yok gücü usbden alıyor)
Eğer tek port USB ile, yani 5V ile çalışıyorsa olur.

İki USb portu ile çalışan bir cihaz denemedim, 10V istiyor cihaz karşılamaz sanırım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt