Htc one yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Miss.dlrr

Üye
    Konu Sahibi
Htc one yardim
Öncelikle herkese merhaba burayı bir haftadır takip ediyorum sonunda üye oldum :)

Sıkıntımın ne olduğuna geçeyim hemen. Nerdeyse 1 ay önce Almanyadan Htc one hediye geldi. Çok güzel kullanıyordum dikkatli bir şekilde ve kaçınılmaz son oldu yere düştü ekranı fayansa yapıştı ve telefon kapandı bir daha açamadım bu olay dün yaşandı. Bir çok yerde okudum Türkiyedeki teknik servislerde pek olumlu sonuçlar çıktığı söylenemiyor. Kendim resetlemeyi denedim belki ciddi bi sorun yoktur diye ama hayal kırıklığı yaşadım. Hala garantisi var ilk buradaki servisleri mi denemeliyim yoksa hiç uğraşmadan Almanyaya geri mi yollamam gerek.

Eğer buna benzer bi sorun yaşayan olduysa yardımcı olabilirse çook sevinirim :/

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Hiç fark etmez iki ülkede de aynı servis var merak etme. Fakat HTC One tamiri çok zor bir telefon servise gönderdiğinde en az 40 gün gelmeyebilir. Sorunun durumuna göre bu süre artıp azalabilir. Kolay gelsin diyorum. Ülke tercihin önemli değil. Ne kadar erken davranırsan o kadar çabuk telefonuna kavuşursun.

Miss.dlrr

Üye
    Konu Sahibi
Hiç fark etmez iki ülkede de aynı servis var merak etme. Fakat HTC One tamiri çok zor bir telefon servise gönderdiğinde en az 40 gün gelmeyebilir. Sorunun durumuna göre bu süre artıp azalabilir. Kolay gelsin diyorum. Ülke tercihin önemli değil. Ne kadar erken davranırsan o kadar çabuk telefonuna kavuşursun.

hala garantisi olduğu için yurtdışını düşünmüştüm ve çevremde duyduğum olumlu olumsuz eleştiriler bunu düşünmeme sebep oldu açıkçası :/ teşekkür ederim düşüncelerin için :)

Üst Alt