Htc One X Wifi ve Bluetooth sorununa acil yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Wifi ve Bluetooth sorununa acil yardım !
Arkadaşlar ortalama bir ay önce Htc One X aldım. Ancak geçen gün eve geldiğimde wifi ye bağlanamadım. Bağlanmadığı gibi etraftaki var olan wifi ları da bulmuyor. Öncelikli sorunum bu. Bluetooth a geldiğimizde sorunum şu. Benim telefonumdan arkadaşlarımın telefonuna dosya gönderebiliyorum ancak onlardan dosya alamıyorum. Diğer telefonlardan açık cihazları tarattığımda cihaz bulunamadı diye bi sorunla karşılaşıyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
İlk önce sürümünü guncelle wifi yi kontrol et. Bluetooth için bluetooth yerine gir ve secenklerden görünümü herkese aç bu kadr yani

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bluetooth u aynen dediğin gibi yaptım ama bi fayda yok :( bu arada telefonu sense 5 geldiği gün yükselttim ancan 5 gün önce başladı bu sorun lütfen yardım edin.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hiç kimse yardımcı olmayacak mı ?

jatvalca

jatvalca

Üye
wi-fi sorunun yazılımsal değil donanımsaldır.telefonun wifi aç ekranın sağ üst tarafından sık eğer wifi görüyorsa anten sorunun vardırki bunu bizzat 4 gün önce bizzat kendim yaşadım youtubede nasıl yapılacağı adım adım anlatılıyor kendine güveniyorsan yap yoksa 20 yada 30 lira gibi bir masraf çıkıyor serviste bluetooth sorununu ise arkadaşın dediği gibi herkese açık yap eğer ondada sorun varsaki eğer olduğundan bahsediyorsun onuda servise göster

Üst Alt