Eger kamera senin icin onemli ise HTC one x+ , diğer her şey için nexus 4....
Nexus 4 güzel bir cihaz ama şu menü tuşlaının ekrand aolması biraz soğutuyor beni 4.7 nin bir espirisi kalmıyor teknosada inceledim int olsun oyunlarda olsun ekran bölünüyor atı bir kaç forumda Nexus 4 oyunlarda ciddi kasmalar olduğunu duydum acaba bunlar ne kadar doğu..?
htc one x+ aldım lg hoşuma gitmedi dediğim gibi menü tuşlarının ekranda olması ve ekranın çok soluk olması htc den yana karar kılmama yetti atı ses konusunda çok yetersiz
kaca aldin?Hayirli olsunkaca aldin?
lg nin tasarımı güzel ama çok eksikleri var he optimus g olmuş olsaydı tercihlerimin aasında onu keisn alırdım..Kulakligin fotografini yollar misin?teşekkler.. 1850 tl aldım yanınd aorjinal beast kulaklıkta verdiler dehşet bir kıhaz gerçekten kulanımı çok kolay arkadaşın biri oyunlarda uyumsuzluk olduğundan bahsetmiş şu ana kadar nova 3 moderncombat 4 vede batmani satın aldım vede hiç birinde uyumsuzluk olmadı ve süperde oynaya bildim özelikle ses konusunda inanılmaz kaliteli her kulaklık verirmi bilmiyorum ama yanınd averilen hediye kulaklıkla müzik dinlemek süper oluyor özelikle bass larda beyini zıplatıyorlg nin tasarımı güzel ama çok eksikleri var he optimus g olmuş olsaydı tercihlerimin aasında onu keisn alırdım..