Telefon Tavsiyesi htc one x+ vs nexus 4..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
htc one x+ vs nexus 4..
merhaba arkadaşlar bu 2 cihazdan birini yarın ( pazartesi)alıcam sizce hangisi almalıyım kulanıcı arkadaşlar yardım cı olursa çok makbule geçer teşekküler..

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Nexus4 suan en iyi android telefon. Bence Nexus4

LimePie

LimePie

Üye
düsünmeden nexus 4 al diyorum pişman olmazsın

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Eger kamera senin icin onemli ise HTC one x+ , diğer her şey için nexus 4....

Türk-X

Türk-X

Üye
Nexus 4 :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Nexus 4 :good:

sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
Eger kamera senin icin onemli ise HTC one x+ , diğer her şey için nexus 4....

Nexus 4 güzel bir cihaz ama şu menü tuşlaının ekrand aolması biraz soğutuyor beni 4.7 nin bir espirisi kalmıyor teknosada inceledim int olsun oyunlarda olsun ekran bölünüyor atı bir kaç forumda Nexus 4 oyunlarda ciddi kasmalar olduğunu duydum acaba bunlar ne kadar doğu..?

emreli01

emreli01

Üye
tusların ekranda olması tamamen komedi htc one x + al derim pişman olmazsın

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Nexus 4 güzel bir cihaz ama şu menü tuşlaının ekrand aolması biraz soğutuyor beni 4.7 nin bir espirisi kalmıyor teknosada inceledim int olsun oyunlarda olsun ekran bölünüyor atı bir kaç forumda Nexus 4 oyunlarda ciddi kasmalar olduğunu duydum acaba bunlar ne kadar doğu..?

Dogrudur nexus 4 de bazı oyunlarda kasmalar var ; ama bu nexus 4 sucu değil , iyi optimize edilmeyen oyunları nexus4 icin cikaran firmaların sucudur . Ayni olay htc one x icinde gecerli ; bildigim kadarıyla one x de gemeloft oyun larindan performance alınamıyor. .

caglar b

caglar b

Üye
htc one x+ demek istesemde tegra 3 ün ısınma ve şarj düşmanı oldugunu biliyoruz ki htc nin cihazlarını yarıyolda bırakma huyuda var nexus 4 desem lg üretimi telefon ama güncellemesini google amca saglıyor senin yerinde olsam one x+ alacak bütçem varsa ya xperia z yi beklerdim , bekleyemem dersen s3 , xperia s , htc one s (s4lü model),note2 gibi birşey alırdım

saruman_me

saruman_me

Üye
oyun ,müzik,kamera,tasarım,dayanıklılık vede hız aıyorsan htc one x+ derim al asla pişman olmazsın şarz ömrü uzadı batarya 1800 değil 2100 ısınma konusuna gelince her cihazda ısınma var olmayancihazda performans da olmaz..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kesinlikle Nexus 4 ...;)

yoyofurkan

Üye
nexus 4 alınacaksa 16gb lığı alınmalı

sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
htc one x+ aldım lg hoşuma gitmedi dediğim gibi menü tuşlarının ekranda olması ve ekranın çok soluk olması htc den yana karar kılmama yetti atı ses konusunda çok yetersiz

Kerim.

Kerim.

Üye
htc one x+ aldım lg hoşuma gitmedi dediğim gibi menü tuşlarının ekranda olması ve ekranın çok soluk olması htc den yana karar kılmama yetti atı ses konusunda çok yetersiz

Hayirli olsun:)kaca aldin?

sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun:)kaca aldin?

teşekkler.. 1850 tl aldım yanınd aorjinal beast kulaklıkta verdiler dehşet bir kıhaz gerçekten kulanımı çok kolay arkadaşın biri oyunlarda uyumsuzluk olduğundan bahsetmiş şu ana kadar nova 3 moderncombat 4 vede batmani satın aldım vede hiç birinde uyumsuzluk olmadı ve süperde oynaya bildim özelikle ses konusunda inanılmaz kaliteli her kulaklık verirmi bilmiyorum ama yanınd averilen hediye kulaklıkla müzik dinlemek süper oluyor özelikle bass larda beyini zıplatıyor:) lg nin tasarımı güzel ama çok eksikleri var he optimus g olmuş olsaydı tercihlerimin aasında onu keisn alırdım..

Kerim.

Kerim.

Üye
teşekkler.. 1850 tl aldım yanınd aorjinal beast kulaklıkta verdiler dehşet bir kıhaz gerçekten kulanımı çok kolay arkadaşın biri oyunlarda uyumsuzluk olduğundan bahsetmiş şu ana kadar nova 3 moderncombat 4 vede batmani satın aldım vede hiç birinde uyumsuzluk olmadı ve süperde oynaya bildim özelikle ses konusunda inanılmaz kaliteli her kulaklık verirmi bilmiyorum ama yanınd averilen hediye kulaklıkla müzik dinlemek süper oluyor özelikle bass larda beyini zıplatıyor:) lg nin tasarımı güzel ama çok eksikleri var he optimus g olmuş olsaydı tercihlerimin aasında onu keisn alırdım..
Kulakligin fotografini yollar misin?:)

saruman_me

saruman_me

Üye
isabetli bir karar hayiri olsun..

lordufuk

lordufuk

Üye
Ben aslında nexus4 ü öneririm performans konusunda nexus4 ama kamera ve müzik konusunda one x +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt