Türe Üye aleranol' Alıntı: Onex i övdüm ama Genişletmek için tıkla ... Fps vermedikten sonra cok da bir anlami yok bence.
aleranol' Alıntı: Onex i övdüm ama Genişletmek için tıkla ... Fps vermedikten sonra cok da bir anlami yok bence.
Amaru Shady Üye aleranol' Alıntı: Bol boyutlu bol çeşitli iyi grafikli büyük ekranda oyun oynamak bence de kötü one x çok iyi Genişletmek için tıkla ... Zevkler ve renkler
aleranol' Alıntı: Bol boyutlu bol çeşitli iyi grafikli büyük ekranda oyun oynamak bence de kötü one x çok iyi Genişletmek için tıkla ... Zevkler ve renkler
aleranol Üye Pondusss' Alıntı: Zevkler ve renkler Genişletmek için tıkla ... Haklısın daha basit oyunların birsürüsü androidde yok. Birde söyle bak daha büyük bir ekranda çok iyi grafikler nerde az grafikle kasmamak nerde? - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Fps vermedikten sonra cok da bir anlami yok bence. Genişletmek için tıkla ... One x iyi fps veriyor. Not2 ile hemen hemen aynı. Aslında yeterli fps değeri sadece nadiren düşüş oluyor.
Pondusss' Alıntı: Zevkler ve renkler Genişletmek için tıkla ... Haklısın daha basit oyunların birsürüsü androidde yok. Birde söyle bak daha büyük bir ekranda çok iyi grafikler nerde az grafikle kasmamak nerde? - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Fps vermedikten sonra cok da bir anlami yok bence. Genişletmek için tıkla ... One x iyi fps veriyor. Not2 ile hemen hemen aynı. Aslında yeterli fps değeri sadece nadiren düşüş oluyor.
Türe Üye iPhone ile karsilastirinca anlarsin belki. Ha sunu soylemek isterim ; Androiddeki oyunlar iOS dan port. Yani grafikler ayni.
iPhone ile karsilastirinca anlarsin belki. Ha sunu soylemek isterim ; Androiddeki oyunlar iOS dan port. Yani grafikler ayni.
aleranol Üye Türe' Alıntı: iPhone ile karsilastirinca anlarsin belki. Ha sunu soylemek isterim ; Androiddeki oyunlar iOS dan port. Yani grafikler ayni. Genişletmek için tıkla ... Iphone ile karşılaştırdım. Benim dediğim one x in grafiği. Neyse renkler ve zevkler tartışılamaz
Türe' Alıntı: iPhone ile karsilastirinca anlarsin belki. Ha sunu soylemek isterim ; Androiddeki oyunlar iOS dan port. Yani grafikler ayni. Genişletmek için tıkla ... Iphone ile karşılaştırdım. Benim dediğim one x in grafiği. Neyse renkler ve zevkler tartışılamaz
Türe Üye aleranol' Alıntı: Iphone ile karşılaştırdım. Benim dediğim one x in grafiği. Neyse renkler ve zevkler tartışılamaz Genişletmek için tıkla ... Ha thd leri diyorsunn Yeni farkettim O konuda haklisin thd ler cok iyi grafik veriyor
aleranol' Alıntı: Iphone ile karşılaştırdım. Benim dediğim one x in grafiği. Neyse renkler ve zevkler tartışılamaz Genişletmek için tıkla ... Ha thd leri diyorsunn Yeni farkettim O konuda haklisin thd ler cok iyi grafik veriyor
Ulubeyli64 Üye fk555897' Alıntı: iPhone 5 şuan ki en iyi telefon Xperia Z den sonra Genişletmek için tıkla ... Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5
fk555897' Alıntı: iPhone 5 şuan ki en iyi telefon Xperia Z den sonra Genişletmek için tıkla ... Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5
Kerim. Üye Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5 Genişletmek için tıkla ...
Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5 Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5 Genişletmek için tıkla ... Telefondan anlayan üye gelmiştir.
Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5 Genişletmek için tıkla ... Telefondan anlayan üye gelmiştir.
ka_za Üye Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5 Genişletmek için tıkla ... Htc one?
Ulubeyli64' Alıntı: Nexus 4 ve Note 2 İphone 5 den katlarca iyi Xperia Z>Nexus 4=Note 2 >İphone 5 Genişletmek için tıkla ... Htc one?
ka_za Üye fk555897' Alıntı: iPhone 5 Xperia Z ve HTC One haricindeki bütün telefonlardan daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Note 2, htc butterfly, nexus 4?
fk555897' Alıntı: iPhone 5 Xperia Z ve HTC One haricindeki bütün telefonlardan daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Note 2, htc butterfly, nexus 4?
Türe Üye ka_za' Alıntı: Note 2, htc butterfly, nexus 4? Genişletmek için tıkla ... Nexus 4 sadece hız konusunda yarışır. Dğer yönleri vasat.
ka_za' Alıntı: Note 2, htc butterfly, nexus 4? Genişletmek için tıkla ... Nexus 4 sadece hız konusunda yarışır. Dğer yönleri vasat.
ka_za Üye Türe' Alıntı: Nexus 4 sadece hız konusunda yarışır. Dğer yönleri vasat. Genişletmek için tıkla ... Diğer yonlerden kastın?
Türe' Alıntı: Nexus 4 sadece hız konusunda yarışır. Dğer yönleri vasat. Genişletmek için tıkla ... Diğer yonlerden kastın?
Türe Üye ka_za' Alıntı: Diğer yonlerden kastın? Genişletmek için tıkla ... Ses kalitesi , kamera kalitesi vs.
ka_za Üye Türe' Alıntı: Ses kalitesi , kamera kalitesi vs. Genişletmek için tıkla ... Telefonun hızı sistemi daha iyiyken bunlar ufak ayrıntılar bence
Türe' Alıntı: Ses kalitesi , kamera kalitesi vs. Genişletmek için tıkla ... Telefonun hızı sistemi daha iyiyken bunlar ufak ayrıntılar bence
Türe Üye ka_za' Alıntı: Telefonun hızı sistemi daha iyiyken bunlar ufak ayrıntılar bence Genişletmek için tıkla ... Kamera ve ses çoğu kişi için ufak değil. Android iOS'tan iOS da Android'den üstün değil. Tercihler ve beğeniler var. Ki Nexus 4 5'ten de hızlı değil , eşit.
ka_za' Alıntı: Telefonun hızı sistemi daha iyiyken bunlar ufak ayrıntılar bence Genişletmek için tıkla ... Kamera ve ses çoğu kişi için ufak değil. Android iOS'tan iOS da Android'den üstün değil. Tercihler ve beğeniler var. Ki Nexus 4 5'ten de hızlı değil , eşit.
ka_za Üye Türe' Alıntı: Kamera ve ses çoğu kişi için ufak değil. Android iOS'tan iOS da Android'den üstün değil. Tercihler ve beğeniler var. Ki Nexus 4 5'ten de hızlı değil , eşit. Genişletmek için tıkla ... Ekran boyutu kişiselleştirme gibi önemli farklarda arka plana atılamaz heralde
Türe' Alıntı: Kamera ve ses çoğu kişi için ufak değil. Android iOS'tan iOS da Android'den üstün değil. Tercihler ve beğeniler var. Ki Nexus 4 5'ten de hızlı değil , eşit. Genişletmek için tıkla ... Ekran boyutu kişiselleştirme gibi önemli farklarda arka plana atılamaz heralde
Türe Üye ka_za' Alıntı: Ekran boyutu kişiselleştirme gibi önemli farklarda arka plana atılamaz heralde Genişletmek için tıkla ... Jb de yabana atilamaz sanırım
ka_za' Alıntı: Ekran boyutu kişiselleştirme gibi önemli farklarda arka plana atılamaz heralde Genişletmek için tıkla ... Jb de yabana atilamaz sanırım