Htc One X Ve X+ 4.3 Ve 4.4 Guncellmesi Alicak Mı

Sponsorlu Bağlantılar

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Ve X+ 4.3 Ve 4.4 Guncellmesi Alicak Mı
arkadaşlar araştırmalarıma göre 4.3 ve 4.4 guncellemelerini verecekmiş sizce guncelleme alır mı

selami023

Üye
bence almaz ama Htc one kesinlikle alır ve htc max ta alır ben one x kullanıcısyım ve 4.3 sonrasında 4.4 gibi bi beklentim yok :)
çıkarsa custom rom lar biz kurarız :))

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
ama cikmali cunku htc one x hala 1.400 tl ve x+ 1600 tl one x+ cikarsa bizede cikar cunku s3 4.4 alicakarkadaşlar araştırdım ve size güzel bir haber veriyorum htc one x ve x+ için 4.3 gelmiyecekmiş çünkü çok gereksiz bir güncelleme olacağını düşündükleri için vermiyecekler işte süper haber 4.4 kitkat sense 6 ile son güncellemesi alıcak fakat rakip telefonlar günceleme almaya devaam ederse one x almaya devam edicekmiş hayırlısı :D

emreli01

emreli01

Üye
ama cikmali cunku htc one x hala 1.400 tl ve x+ 1600 tl one x+ cikarsa bizede cikar cunku s3 4.4 alicakarkadaşlar araştırdım ve size güzel bir haber veriyorum htc one x ve x+ için 4.3 gelmiyecekmiş çünkü çok gereksiz bir güncelleme olacağını düşündükleri için vermiyecekler işte süper haber 4.4 kitkat sense 6 ile son güncellemesi alıcak fakat rakip telefonlar günceleme almaya devaam ederse one x almaya devam edicekmiş hayırlısı :D
bilgi nerden acaba ? güzel olur gerçekleşirse :) HTC ONE X PLUS

fernoke

Üye
    Konu Sahibi
bilgi resmi twitter hesabındaki msj ve dan

Üst Alt