htc one x uygulama vb hakkında 1-2-3-4 tane sorum var :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
htc one x uygulama vb hakkında 1-2-3-4 tane sorum var :D
1-Asphalt 7yi indirdim sd dosyasını falan ama attım olmadı telefondan çıkarttım rarı ve aktardım sd dosyasını sebebi bu olabilir mi?
2- Telefonum one x ve hiçbir oyun konusunda neredeyse telefonumun adı yazmıyor altta her oyun olur mu denemek zorunda mıyım?
3-Galxy s2 ilk çktığı zaman kamera ile oynanan bir oyun görmüştüm.Bu oyunu bulamadım ve kamera ile oynanabilecel oyunlar var mı varsa adları nelerdir nerde bulunur?
4-Fruit ninja thdyi yükledim kastı ama bir arkadaş bunun dosya ile alakalı virüslü olabileceğinden söyledi doğru mu? Virüs varsa nasıl yokederim? (N.O.V.A.3ü yükledim ve kasmıyor)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim! İyi forumlar! Hayırlı ramazanlar! Ve son olarak Allah tuttuğunuz ve tutacağınız tüm oruçları kabul etsin!

Kerim.

Kerim.

Üye
3-toyota86ar var galiba.bir de relict diye bir şey vardı.
4-marketten mi indirdin başka yerden mi?ben marketten indirdim ne virüs var ne kasma.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Başlık ilgi çeksin diye böyle yazmış fakat sorununu yazsa daha çok yardım gelir diye düşünüyorum.Zira böyle yanıltıcı başlıklara ben de dahil bir çok üye yanıt vermiyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Başlık ilgi çeksin diye böyle yazmış fakat sorununu yazsa daha çok yardım gelir diye düşünüyorum.Zira böyle yanıltıcı başlıklara ben de dahil bir çok üye yanıt vermiyor.
düzeltmiş.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1-asphalt 7 bende yüklendi ama asphalt resminden sonra menüye atıyor. Sen yinede bilgisayardan dene rardan çıkarmayı.
2-kaldırmayacağı oyun yok ama uyumsuzluk sorunu olabilir. Dene yani. Ama kullanıcı klübümüzde oyun paylaşımları mevcut.
4-optimizasyon sorunundan.

dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
o ne ?(optimizasyon sorunu) bilen gören pm atsın lütfen

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
1 soruyu DreaMagiC 'e sor o anlar oyun işlerinden
2 dostum oyun makinası var sende o cihazın desteklemediği oyun özellikle tegra 3 platformu falan girmeyelim o konulara :)
3 buna bişey diyemiceğim
4 kaldır fruit ninjayi sonra google play storeden yüklemeyi dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt