HTC One X temiz elinde olan varsa almayi dusunuyorym makul fiyata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X temiz elinde olan varsa almayi dusunuyorym makul fiyata
Evet Arkadaslar elinde temiz garantili kutusu tam Htc One X olan varsa almayi.dusunuyorum olanlar P.M yoluyla ulasabilir

nokia_belle

nokia_belle

Üye
makul fiyatınız kaç acaba?

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı öğrenirsem cazip gelirse almayı düşünüyorum sizin düşündüğünüz fiyat nedir ?

SertaGE

SertaGE

Üye
Ben de aynı şekilde beyaz renkli HTC One X arıyorum. Umarım bu konu altına yazmam problem olmaz konu sahibi için. İlk olarak @karamba70'in incelemesinden sonra kendisi istemediği takdirde satmak isteyen arkadaş bana ulaşsın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: karamba70

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Ben de aynı şekilde beyaz renkli HTC One X arıyorum. Umarım bu konu altına yazmam problem olmaz konu sahibi için. İlk olarak @karamba70'in incelemesinden sonra kendisi istemediği takdirde satmak isteyen arkadaş bana ulaşsın lütfen.

düşünerek yazdığınız için çok sağolun tabiki neden olmasın ben size yönlendiririm gelen mesajları

SertaGE

SertaGE

Üye
Teşekkür ederim anlayışınız için...

• Beğen
Tepkiler: karamba70
mhrylmz

mhrylmz

Üye
Bende siyah var be uygun fiyata belki dusunursunuz diyerekten.galaxy s 3 kulakligi Ile beraber kutulu 1150 tl[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

mhrylmz

mhrylmz

Üye
Evet Arkadaslar elinde temiz garantili kutusu tam Htc One X olan varsa almayi.dusunuyorum olanlar P.M yoluyla ulasabilir
Bende siyah var be uygun fiyata belki dusunursunuz diyerekten.galaxy s 3 kulakligi Ile beraber kutulu 1150 tl

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

mhrylmz

mhrylmz

Üye
Bende siyah var be uygun fiyata belki dusunursunuz diyerekten.galaxy s 3 kulakligi Ile beraber kutulu 1150 tl

Yani telefon HTC ONE X ve iyi performans aldigim icon de kulaklik s 3 kulakligi..onu dahil ettim.ilgilenirsen cvp bekliyorum son fiyat 1100 tl.Istanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt