HTC One X - Samsung Galaxy S III

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X - Samsung Galaxy S III
arkadaşlar merhaba bu iki telefondan birini almak istiyorum siz hangisini tavsiye edesiniz yada yeni bir telefon çıkmasını mı bekliyim veya hangi android li telefonu önerirsiniz

HTC One X 32 GB 1,5 GHz Quad - Core
[h=1]
Samsung i9300 Galaxy S III ( 1.4 Quad - Core İşlemci 16 GB )
[/h]
kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini söylermisiniz

enterneoll

enterneoll

Üye
İkiside çok iyi fakat one x şarj biraz sorunlu sadece o kadar.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
    Konu Sahibi
s3 le bu ürünle şunlarıda almak istiyorum bunlar nasıl peki

HDMI APARAT

USB OTG

klavye mause

LOGITECH K360 + M325 VICTORIAN WIRELESS DESKTOP KIT

LOGITECH F710 KABLOSUZ TITREŞIMLI GAMEPAD

devotee

Üye
s3 le bu ürünle şunlarıda almak istiyorum bunlar nasıl peki

HDMI APARAT

USB OTG

klavye mause

LOGITECH K360 + M325 VICTORIAN WIRELESS DESKTOP KIT

LOGITECH F710 KABLOSUZ TITREŞIMLI GAMEPAD

Yukarda linkini verdiginiz hdmi aparatta galaxy s2 icin yaziyor. Bende s3 var. S3 ilede uyumlu olur mu acaba.

enterneoll

enterneoll

Üye
Sorun olmaz uyar. hepsi uyumlu

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

Yukarda linkini verdiginiz hdmi aparatta galaxy s2 icin yaziyor. Bende s3 var. S3 ilede uyumlu olur mu acaba.

PDA Teknolojiye bak kardeşim..Orda S3 için ne ararsan var hemde orjinal.

By_eLeN

Üye
S3 kullaniyorum one x ile arasinda secim sansim vardi one x daha iyi geldi bana ama tek parca kasa ve batarya degisimi yuksek maliyetli ve sikintili olmasi gozumde bitirdi cihazi cunku bu cihazlar cok sarj yiyor ve cok sarja girio batarua omurleri kisa one x i dusunursen bir batarya icin iphone 2-3 serisi gibi cihazi parcalican ve bi ton sorun yasican ne geregi var ki :)

Türe

Türe

Üye
One x

mgg44

mgg44

Üye
arkadaşlar merhaba bu iki telefondan birini almak istiyorum siz hangisini tavsiye edesiniz yada yeni bir telefon çıkmasını mı bekliyim veya hangi android li telefonu önerirsiniz

HTC One X 32 GB 1,5 GHz Quad - Core

Samsung i9300 Galaxy S III ( 1.4 Quad - Core İşlemci 16 GB )

kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini söylermisiniz

Hocam ekran büyüklüğü sorun teşkil etmezse Galaxy Note 2 al derim 2 gb ram var ayrıca s3 ün özelliklerinden ne ararsan fazlasıyla var

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
    Konu Sahibi

Hocam ekran büyüklüğü sorun teşkil etmezse Galaxy Note 2 al derim 2 gb ram var ayrıca s3 ün özelliklerinden ne ararsan fazlasıyla var

bence büyüklük ve para sorun değil peri not 2 nin bir eksi yönü varmı acabaa

blacktalon

blacktalon

Üye
zaten galaxy s2 cıktı sonrasında da aynı kasayla note cıktı sonra cıktıgı ıcın üstüne + katılıyor ve ekranı da buyuk sarjı da ıyı dıyorlar sonra s3 cıktı ardından note 2 cıktı aynı kasa tek fark ekranları buyuk ve ustune +ları var mesela note da 2 gb ram var bataryasıda fazla gıdıyor sanırsam kalemı var tablet gıbı kullanılıyor bana sorarsan s3 al derim çünkü bence note serisi biraz iş telefonu kategorisinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt