HTC one x+ (plus)

Sponsorlu Bağlantılar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
HTC one x+ (plus)
Arkadaşlar HTC one x+ almak istiyorum ama youtubede izlediğim bi videoda bazı oyunları çalıştırmadığından bahsedilmişti öyle bişey varmı. Teknosa media markt ta bakmıştım plus modeli yok dediler bulamadım nereden bulabilirim ? şimdiden teşekkürler.

emreli01

emreli01

Üye
Türkiyede sadece avea da var die biliyorum ama kalmadıgını söylüyorlarmış bulabilirsen ne mutlu :)

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Ne yazık ki sadece Avea da mevcut

- - - Eklendi - - -

Sana önerim biraz daha bekleyip Yeni HTC One al

ErayDemir16

ErayDemir16

Üye
HTC One SV al bence

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar neden bu plus i öneremiyorsunuz anlamış değilim :-) ben kullanıyorum eksik hiç ama hicbir yani yok

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
HTC one a teknosada baktım fakat kamerası 4 mp yetersiz bnm için bide ONE X ve ONE X + ın tasarımı daha çok hoşuma gidiyor aveadan paket almadan alamıyomuyuz yani 1999 tl yazıyo 1999 tl verip alamazmıyız ?

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
enterneoll

enterneoll

Üye
HTC one a teknosada baktım fakat kamerası 4 mp yetersiz bnm için bide ONE X ve ONE X + ın tasarımı daha çok hoşuma gidiyor aveadan paket almadan alamıyomuyuz yani 1999 tl yazıyo 1999 tl verip alamazmıyız ?

alırsın tabi hatta taksitte yaptırabilirsin

epts

epts

Üye
HTC one serisiyle ettiriyor. Ben one x sahibiyim.sadece One x+ ve one alternatif olarak görebilirim one x'ime. Şimdiden alan arkadaslara hayırlı olsun.

- - - Eklendi - - -

Düzeltme : HTC one serisiyle estiriyor demek istedim.

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar one x plus veya one x e sense 5 güncellemesi ile htc one daki hangi özellikler gelecek veya gelebilir ?? Bilgisi olan var mı ???

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Siz 4 MP dediğine bakmayın, o cihazda HTC'nin yeni kullanmaya başladığı UltraPixel teknolojisi var.
O haliyle One X'tende, One X+'tanda daha iyi kamera performansı verir.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Avea da kampanya son tarihi bu ayın sonu olarak gözüküyor okullar kapanınca alıcam demişti babam bu ayın sonundan sonra bidaha satışı yokmu aveada ?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ne 4mpsi sacmalama istersen

fk555897

fk555897

Üye
HTC One'ın kamerası gayet başarılı fakat bigisayarda yakınlaştırınca diğer telefonların çektiği fotoğraflara göre daha fazla bozuyor.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Aveanın kanpaya son tarığı 31 mayıs 31 mayıstan sonra telefonu alamazmıyım :D okul bitince alıcam demişti babam

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Yahu telefon için aveaya gittim 3 bayiye gaziosmanpaşada hiç birinde yok bu telefon nasıl aveada var sadece ama gaziosmanpaşadaki bayilerde yok ?

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar HTC One'ın kamerası 4 Ultrapiksel. Yani 4 Megapiksel boyutunda ama gerçekçi çekimler yapıyor. Özellikle gündüz çekimlerinde HTC One çok başarılı.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar carrefour daki aveaya gittim telefon 1999 tl değilmiş 1999 tl ile kulaklıkla veriyorlarmış sadece telefon 1799 tl miş :D (abi neden heryerde yok bu telefondan dedim telefondan anlıyan alır bundan dedi :D )

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar carrefour daki aveaya gittim telefon 1999 tl değilmiş 1999 tl ile kulaklıkla veriyorlarmış sadece telefon 1799 tl miş :D (abi neden heryerde yok bu telefondan dedim telefondan anlıyan alır bundan dedi :D )

One x plus için mi diyor onu one için mi :kop: