htc one x plus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
htc one x plus
arkadaşlar telefonumu yeni aldım telefon mükemmel fakat dikkatimi çeken plus versiyonunda dahili hoparlöründe beat sound özelliğide bulunuyor diye biliyorum fakat telefonunda beat sound özelliği dahili olarak bulunmuyor yazıyor htc plus versiyonlarında böyle bir sürüm yaptımi yoksa yazılımsal bir sorun Mu ? Telefonum tayvan mali 64gb durum böyle siz ne düşünüyorsunuz

furkey

Üye
şu dediğinle pek birşey anlamadım :) Biraz daha anlaşılır anlatabilir misin derdini?

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
şimdi htc one x plus da dahili beats yok Mu ben var diye biliyorum benim telefon yurt dışından aldın plus tayvan mali telefon herşeyi ile mükemmel iken beats özelliğinin donanımsal olduğu aklıma geldi baktım ayarlar bölümüne telefonda dahili beatsound bulunmamaktadir diyor şaşırdım

furkey

Üye
One x ve one x plus modelinde bildiğim kadarıyla yazılımsal olarak beats audio var ama sanırım hoparlör için yok. Bu htc one ile geliyor diye biliyorum. Zaten kulaklıkla beats audio yu kullanmak için beats audio kulaklık almak gerekiyor. (rom atarsan is farklı tabii) tabii benim bildiğim bu yanlış da olabilir

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
One x ve one x plus modelinde bildiğim kadarıyla yazılımsal olarak beats audio var ama sanırım hoparlör için yok. Bu htc one ile geliyor diye biliyorum. Zaten kulaklıkla beats audio yu kullanmak için beats audio kulaklık almak gerekiyor. (rom atarsan is farklı tabii) tabii benim bildiğim bu yanlış da olabilir
yani donanımsal yokmu dıosun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt