Htc One X Piksel Arızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Piksel Arızası
Merhabalar arkadaşlar bir bilgi almak istiyorum kafam çok karıştı. Telefonumun da siyah bir foto açtıgımda Ekranda bir adet farklı renkte piksel dikkatimi çekti. Ve cihazı alalı sadece 1 ay oldu. Bununla ilgili telefonu aldıgım magazaya götürdüm. Bu farklı renkte piksel ölü pikselmidir. Tamir mi olur yoksa Değişim mi gerçekleşir. İnanın çok kafam karıştı. Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

enes122

enes122

Üye
Tamir edilecegeini sanmıyorum ekran değişir büyük ihtimal

epts

epts

Üye
Merhabalar arkadaşlar bir bilgi almak istiyorum kafam çok karıştı. Telefonumun da siyah bir foto açtıgımda Ekranda bir adet farklı renkte piksel dikkatimi çekti. Ve cihazı alalı sadece 1 ay oldu. Bununla ilgili telefonu aldıgım magazaya götürdüm. Bu farklı renkte piksel ölü pikselmidir. Tamir mi olur yoksa Değişim mi gerçekleşir. İnanın çok kafam karıştı. Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Hocam beyaz renkli bir sayfa aç .orda sarımsı bir renk var veya başka bir renk.bana pixel demişledi.garantiye gönderdim ekranı değiştirdiler.sorun yok oldu

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
Htc yi aradım destek hattını cihazı değiştirecekler pixel arızası var ise. Çok teşekkürler ama piksel arasımı onu bilmek işte gerekiyor:S

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
değişim olcağını sanmıyorum ama servise gitmez 1 piksel için. 3 pikselde tamire 5 pikselde cihaz değişimi mi oluyor öyle birşeydi benimde casper marka monitörde arada oluyor :D

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
1 ay olmadıgı için alalı değişir dedi telefondaki kişi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İlk 1 ay koşulsuz değişim hakkınız var. Ancak cihazı KVK'ya verdikten sonra gelmeden HTC'yi arayıp durumu anlatmalısınız. Yardımcı olacaklardır.

Başkalarıda faydalansın, buyrun telefon numarası:

Ülkeye göre seçim yapın numarayı almak için.

FraeuLeiN

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizi yaptım çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt