HTC One X mi? Iphone 4s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HTC One X mi? İphone 4S mi?

• HTC One X

Kullanılan: 14 63.6%
  • İphone 4S

Kullanılan: 8 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkiskar

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X mi? Iphone 4s mi?
Merhaba arkadaşlar.
İki telefon arasında sürekli git gel deyim. HTC'nin donanımı daha kuvvetli. Yalnız işletim sistemleri konusunda çok karasızım. HTC ağır basıyor ama bir yandan ios işletim sistemi genel olarak beğeniliyor. Siz ne dersiniz?
Yukarıda ankette oyunuzu belirtirseniz sevinirim arkadaşlar.

Uruloki

Uruloki

Üye
htc one x derüm ne donanım için ne de yazılım için bunu diyorum tasarımı daha güzel :D

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4s.
Tegra 3 ile a5 chipsetleri basabas gitseler de ios faktoru var.

Uruloki

Uruloki

Üye
panpa ona inanmıyorum neden mi sgs2 ye ics yüklendiğinde misal sunspider da browsermark da yani çoğu benchmark da birinci olmuş ki tegra 2 ye geçilen bir soc e sahip tegra 3 ün tam manasıyla bench ler çıksa a5 den iyi olduğu ortaya çıkar ki şunu diyeyim 2220 puanı var 4s in sunspider da ics li sgs2 nin 1846 ı ki lower is better yazıyor o benchmarkda eee geçti o zaman android ki daha önce ne ıadar fark yiyordu hele browsermark dan hiç bahsetmek istemiyorum ics li sgs2 111bin puan yapmış ipad2 nin skor 100bin lerde sen düşün yani bu ics ye ben açıkcası güvenmiyordum ama deli olmuş cihazlar tabi tüm benchmarkların çıkmasını beklemek daha iyi

Astrosman

Astrosman

Üye
4s:oke:

pRime.

pRime.

Üye
panpa ona inanmıyorum neden mi sgs2 ye ics yüklendiğinde misal sunspider da browsermark da yani çoğu benchmark da birinci olmuş ki tegra 2 ye geçilen bir soc e sahip tegra 3 ün tam manasıyla bench ler çıksa a5 den iyi olduğu ortaya çıkar ki şunu diyeyim 2220 puanı var 4s in sunspider da ics li sgs2 nin 1846 ı ki lower is better yazıyor o benchmarkda eee geçti o zaman android ki daha önce ne ıadar fark yiyordu hele browsermark dan hiç bahsetmek istemiyorum ics li sgs2 111bin puan yapmış ipad2 nin skor 100bin lerde sen düşün yani bu ics ye ben açıkcası güvenmiyordum ama deli olmuş cihazlar tabi tüm benchmarkların çıkmasını beklemek daha iyi

Panpa sen bir grafik benchmarklarina bak android zaten iyiydi tarayicida
Is grafik hizlandirmaya gelince ics'ye ragmen android eziliyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
HTC One :oke:

berkiskar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birde şunu söylemek istiyorum iphone fanatiği arkadaşlar var lütfen donanım ve işletim sistemini göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız sevinirim

61semih

61semih

Üye
htc one x
3,5 ekran yeterlımı sence ıyı bır oyun ınternet deneyımı ıcın?
sonucta ıkısıde pıyasanın en ıyı telefonu hız olarak cokta fark yoktur ne yanı ip4s takılacak resetmı atacak veya htc one x tabıkı ıstısnalar dısında hayır one x ın kamerası olagan ustu tasarımı cok ıyı sense ve ekran buyuklugunude katarsak ezıp gecer.
tabı bu benım gorusum daha ufak ekranlı bana yeter dıyorsan o ayrı

Uruloki

Uruloki

Üye

Panpa sen bir grafik benchmarklarina bak android zaten iyiydi tarayicida
Is grafik hizlandirmaya gelince ics'ye ragmen android eziliyor

haklısın panpa yalnız ben hiç bir grafik benchmark ına güvenmiyorum sonuçta
ekran çözünürlğü filan farklı sonra sistem farklı he koy aynı platforma SoC diyi sonra öyle yap hangisi dha güçlü çıksın zaman değil mi

berkiskar

Üye
    Konu Sahibi
htc one x
3,5 ekran yeterlımı sence ıyı bır oyun ınternet deneyımı ıcın?
sonucta ıkısıde pıyasanın en ıyı telefonu hız olarak cokta fark yoktur ne yanı ip4s takılacak resetmı atacak veya htc one x tabıkı ıstısnalar dısında hayır one x ın kamerası olagan ustu tasarımı cok ıyı sense ve ekran buyuklugunude katarsak ezıp gecer.
tabı bu benım gorusum daha ufak ekranlı bana yeter dıyorsan o ayrı

Bende büyük ekranlı bir şey istiyorum zaten :) ama işte ios ve android arasında da gidip geliyorum. android 4 ve sense 4 arabirimi 1 gb ramin çoğunu yer gibime geliyor? sizce de öyle olur mu? ram azalırsa zaten telefonun hızında da azalma olur. çok kararsızım bu konuda lütfen bilgilendirin beni :)

61semih

61semih

Üye
Bende büyük ekranlı bir şey istiyorum zaten :) ama işte ios ve android arasında da gidip geliyorum. android 4 ve sense 4 arabirimi 1 gb ramin çoğunu yer gibime geliyor? sizce de öyle olur mu? ram azalırsa zaten telefonun hızında da azalma olur. çok kararsızım bu konuda lütfen bilgilendirin beni :)
sense guzel oldugu kadar ram ıde okadar meşkul edıyor malesef herşeyın bedelı var :) fakat telefonu yavaşlatacak kadar bir fark olmayacaktır,htc bunu hesaba katmıştır illaki ram sorun olmaz 200mb ram bıle kalsa sana yeterli bana 70 mb ram kalıyor telefonda performans kaybı yok (gio)

Türe

Türe

Üye
one x :oke:

berkiskar

Üye
    Konu Sahibi
sense guzel oldugu kadar ram ıde okadar meşkul edıyor malesef herşeyın bedelı var :) fakat telefonu yavaşlatacak kadar bir fark olmayacaktır,htc bunu hesaba katmıştır illaki ram sorun olmaz 200mb ram bıle kalsa sana yeterli bana 70 mb ram kalıyor telefonda performans kaybı yok (gio)

Anladım kardeş çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim :)
ben alacağım telefonla oyun, internet, müzik, film, depolama vb., foto makinesi, daha aklıma gelmeyen günlük her şeyi yapmak istiyorum. sanırım bunların hepsinde en çok zevk alacağım telefon htc one x olur değil mi?

tempestshine

tempestshine

Üye
Htc One X :spr

pRime.

pRime.

Üye

haklısın panpa yalnız ben hiç bir grafik benchmark ına güvenmiyorum sonuçta
ekran çözünürlğü filan farklı sonra sistem farklı he koy aynı platforma SoC diyi sonra öyle yap hangisi dha güçlü çıksın zaman değil mi
İkisi de ios olsa tegra 3 alir panpa ama su durumda a5'e karsi pek sansi yok.

klongs

klongs

Üye
sense 4.0 daha az ram yiyor diyorlar one x in internetide cok iyi 42mbps iphone 4s 21 mbps dropbox tan 25 gb depolama alani veriyor 2 yillik bedavaya one x daha uygun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Anladım kardeş çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim :)
ben alacağım telefonla oyun, internet, müzik, film, depolama vb., foto makinesi, daha aklıma gelmeyen günlük her şeyi yapmak istiyorum. sanırım bunların hepsinde en çok zevk alacağım telefon htc one x olur değil mi?

tabi ki olur

berkiskar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oylamaya devam edersek sevinirim, iosun ve androidin dezavantajlarını yazar mısınız bana? çook kararsızım inanın ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt