hTC One X Kullanıcıları Baksın Lütfen ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hTC One X Kullanıcıları Baksın Lütfen ...
Evet sayın android severler Şuan şu dakika itibaren androide geçiş yapmış blunmaktayım bana uygulama oyun her turlu şey onerebilirsiniz ( link verirsenız mukembel olur )

He birde bu telefonu guncellemeyı bulamadım ya bilgisayar gibi birşey çok değişikk

yorumlarınızı beklıyorum

Htc One X aldıysan eğer bu konuyu Htc bölümüne açsaydın orda ki One X sahipleri daha rahat görürdü ve oyun uygulama tavsiye edilirdi ben daha alamdığım için yardımcı olamıyorum maalesef Ama eğer istersen seni Htc One X kulübümüze davet edebilirim katılmak istersen Bi sorun olduğunda daha kolay yardım alırsın kulüpten

Konu Sahibi
tabikide isterim bu arada htc bölumune acmayı akıl edemedım heycandan olsa gerek yahu telefon çok değişik bilgisayar telfon karışımı

dayımda ıphone 4 var ondan kat kat iyi ya öldüm telefona resmen beyaz renk

Hayırlı olsun darısı benim başıma bende beyaz alıcam öyledir pc gibi

hayırlı olsun , telefonun bölümünde hala arc s var

Konu Sahibi
arc s alıcaktım sonra xperia s almaya karar verdım ve dayım caydırdı 2.400liraya mal oldu bu cihaz bana faiziyle birlikte

çok olmuş hepsi burada da 2 bin tl ye görmüştüm ama hayırlı olsun

Htc one x i bir almancinin elinde gordum 20 dakikakadar. baktim onun bi guncelleme yemesi lazim kardes tegranin hakkini vermiyor ben alacaktim lumia900u bekleyecem ama s3 te aklimi cwliyor lumia gelsin karar kilacam

Konu Sahibi
bence hakkını fazlasıyla biliyor onun bunun elınde gorupte yorum yapma birader sende varsa tegra3lu telefon o zaman anlat derdını cözelım oke ? cihazı alalı 3 gun oldu bence fazlasıyla verıyor hakkını bu arada sana katılmıyorum iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...