Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Htc One x kamera sorunu ( 8mp diyor ama 3264x1840 ) - Çözüldü
Sponsorlu Bağlantılar
legend_hellfire
Üye
Konu Sahibi
Htc One x kamera sorunu ( 8mp diyor ama 3264x1840 ) - Çözüldü
Arkadaslar baslikta yazdigim gibi bi problemim var bunu nasil duzeltebilirim acaba ??
16:9 En iyi formatta çekiyor işte daha ne istiyorsun?
avcitalip
Üye
C6-01 ve N9'da Da Aynı Şey Geçerli Bu Bence Düzeltilemez,Yazılımla Belki Ama Şuna Gıcık Oluyorum c6-01'de Kamerayı Her Açışımda Kalite'yi Orta'ya Alıyor Her Seferinde Yüksek'i Seçmem Gerekiyor
C6-01 ve N9'da Da Aynı Şey Geçerli Bu Bence Düzeltilemez,Yazılımla Belki Ama Şuna Gıcık Oluyorum c6-01'de Kamerayı Her Açışımda Kalite'yi Orta'ya Alıyor Her Seferinde Yüksek'i Seçmem Gerekiyor
Dediginizi biliyorum N8 de tam ekranda 9mp cekiyordu 12mpyi tam ekranda cekmiyordu ama smdi bunda 3mp, 5mp, 8mp filan var ayarlarda ve 8mpnin yaninda 3264x1840 yaziyor. Bu sorunu yazan 1 kisi daha gormustum ama o zaman cihazi almadigim icin pek bakmamistim smdi de bulamiyorum gordugum yeri.. Farkli bi sürümde 1840 degilde 2400lü biseyler oldugunu yazmisti yanlis hatirlamiyorsam.. Sürüm derken bolge sürümü olmasi lazim.
__xXx__
Üye
vallaha c6-01 de 6mp iken o çözünürlükte çekiyordu 8mp de 3264*2448 olması lazım ayarları değiştirin 16:9 değil 4:3 olması lazım
Tesekkur ederim One x kullandinizmi bilmiyorum ama aynen ayarlarda oyle bi bolum vardi 16:9 isaretliydi onu kapatinca duzeldi. Tam ekran daha iyi ama vazgectm 8den