Htc One x kamera sorunu ( 8mp diyor ama 3264x1840 ) - Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Htc One x kamera sorunu ( 8mp diyor ama 3264x1840 ) - Çözüldü
Arkadaslar baslikta yazdigim gibi bi problemim var bunu nasil duzeltebilirim acaba ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kamera ayarlarinda goruntu kalitesi ayari olmali

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Oyle bi ayar var evet ama belirttigim gibi 8mpde verdigim degerler yaziyo..s

aleranol

aleranol

Üye
Ekran ile alakal olsa gerek:hmmm Bence normal birşey bu.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
Ekranla nasil alakasi olabilir 8 mp sonucta 1800 degil 2400 filan olmasi lazim ? arkadaslar yokmu bunu nasil cozecegimi bilen ?

forever1907+

Üye
önmeli deil düzeliir biraz kurcalarsan

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
16:9 En iyi formatta çekiyor işte daha ne istiyorsun?

avcitalip

avcitalip

Üye
C6-01 ve N9'da Da Aynı Şey Geçerli Bu Bence Düzeltilemez,Yazılımla Belki Ama Şuna Gıcık Oluyorum c6-01'de Kamerayı Her Açışımda Kalite'yi Orta'ya Alıyor Her Seferinde Yüksek'i Seçmem Gerekiyor:ağlarım::off:

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ve N9'da Da Aynı Şey Geçerli Bu Bence Düzeltilemez,Yazılımla Belki Ama Şuna Gıcık Oluyorum c6-01'de Kamerayı Her Açışımda Kalite'yi Orta'ya Alıyor Her Seferinde Yüksek'i Seçmem Gerekiyor:ağlarım::off:

Dediginizi biliyorum N8 de tam ekranda 9mp cekiyordu 12mpyi tam ekranda cekmiyordu ama smdi bunda 3mp, 5mp, 8mp filan var ayarlarda ve 8mpnin yaninda 3264x1840 yaziyor. Bu sorunu yazan 1 kisi daha gormustum ama o zaman cihazi almadigim icin pek bakmamistim smdi de bulamiyorum gordugum yeri.. Farkli bi sürümde 1840 degilde 2400lü biseyler oldugunu yazmisti yanlis hatirlamiyorsam.. Sürüm derken bolge sürümü olmasi lazim.

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha c6-01 de 6mp iken o çözünürlükte çekiyordu 8mp de 3264*2448 olması lazım ayarları değiştirin 16:9 değil 4:3 olması lazım

avcitalip

avcitalip

Üye
vallaha c6-01 de 6mp iken o çözünürlükte çekiyordu 8mp de 3264*2448 olması lazım ayarları değiştirin 16:9 değil 4:3 olması lazım

resim netliğini arttırınca 3264*2448 de çekiyor:oke:

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
    Konu Sahibi

Tesekkur ederim One x kullandinizmi bilmiyorum ama aynen ayarlarda oyle bi bolum vardi 16:9 isaretliydi onu kapatinca duzeldi. Tam ekran daha iyi ama vazgectm 8den :)