Htc One X Jelly Bean Güncellemesi 19-20 Kasım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Jelly Bean Güncellemesi 19-20 Kasım
Arkadaşlar merhabalar.Tekrar müşteri destek ile çevrim içi bir sohbet yaptık.Yine köşeye sıkıştırdım.İnsanların güncelleme gelmemesi yüzünden rom lara başvurduklarını ve Htc'den soğuduklarını söyledim.Güncelleme için Faruk beyin bana söylediği şey,teknik bir sorun nedeni ile 20 kasım itibari ile dağıtımın başlayacağını söyledi.Xda forumunda da aynı şekilde yurt dışından birisi görüşme yapmış ve görüşmeyi oradakiler ile paylaşmış.Temsilci onada 19 kasım tarihinde tüm avrupa cihazları için başlayacağını söylemiş.Ve gerçekten bana bu sarı leke ve wi-fi gibi kronik problemler hakkında dürüstçe bir çok şey söyledi.Made in Taiwan ve Made in China olan modellerin tabiki aralarında bir fark var dedi.China üretimlerinin çoğunda bu tip sorunlar var.Taiwan üretimleri kesinlikle orjinaldir dedi.Ve China olanlarında Taiwan parçaları kullanılıp China üretimi olanlarda sorun olmayacağını söyledi.Ve sarı leke için Ahmet Baydar kardeşimin yaptığı bir araştırmada bulduğu şey şudur ; uyku modunu kapatıp,ekran parlaklığı sonuna kadar açık şekilde şarja takıyormuşuz ve sabaha kadar sarı leke geçiyormuş.Bu problemi yaşayanların denemesi gerekir.Ahmet Baydar kardeşime bu bilgi için çok teşekkür ediyorum.Kendisi forumumuza yeni üye oldu.Kendisi zaten buraya mesaj bırakacaktır.Güncellemeyi bu konudan takip edelim arkadaşlar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Haber ve tavsiyeler için size ve Ahmet beye teşekkürler.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
O değil bu güncellemeyi yılbaşında alıcaz herhalde.Amma uzattılar ya...

ucandosbik

Üye
19 kasım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...