Amaru Shady
Üye
dostum ben iphone 4s imi sattım aldım htc one x i ,iphone2g,3g,3gs,4g,4s kullandım iphoneyler ile ilgili herşeyi bilirim ve emin olun ki htc one x iphone 4s e 5 basarrrrrr.ve videolardan bahsediosunuz arkadaş bi videoya takılmış gidio tamam bende bi video çekeyim youtube ye koyayım bu telefon daha iyi diyeyim bu arada kaç videoda bi tane 4s in iyi yönlerini buldun merak ediorum.aynı videoları bende araştırıyorum hem 4s hem galaxy 3 le karşılaştırılan videolara bakiorum hepsindede htc daha iyi çıkıyor.ayrıca iphoneyi hepimiz biliyoruz adından başka bişeyi yok.derdin hava yapmaksa alcan iphoneyi elinde gezdircen bu arada kısıtlamalar belli ne yapabileceksiz iphoneyle.son olarakta iyi düşün bu telefon çıkıyor milyarlarca aksesuarı çıkıyor neden acaba
Yaşına göre konuşmayı denemelisin bence saygısızlık yapma kimseye cahil diyemezsin böyle diyerek kendini rezil ediyorsun. Bu forumda herkes fikrini söylemekte özgürdür ve bunun cahillik olduğuna sen karar veremzsin laflara dikkat et kardeşim saygı çerçevesini aşmayalımÖhö öhö bi işlemci çekirdekle bitiyomu yada frekansla i4s işletim sistemi bakımından kat kat üstn
---------- Eklendi @ 21:43:25 ---------- Yazıldı @ 21:40:36 ----------
dokunmatik ekran kalitesi hepsinde aynı fakat iphone daki algı hızı hiç birinde yok adı android diye işlemcisi iyi diye burda cahil cahil yorum yapıp kendinizi rezil etmeyin
Furkan Htc One X kulübüne üye olmak ister misin ? Mesaj kutunu boşaltırsan konuşuruzBen 4s den one x e gectim,acikcasi donanim olarak iphone fark attigi halde kullanimda okadarda fark yok,ekrani cok zewkli ama oyun ve uygulama sayisi android almadan once sitelerde okudugum sayinin binde biri.Ama yinede telefonumu cok seviyorum,komple bi cihaz gerek beats audio,gerek genis diyaframli kamera gerekse v.s.
İyi hoş demişsin de olmayan telefonu en yüksek göstermişsin paragrafa yakışmamışkavgaya gerek yok fanatizme hiç gerek yok, arzu eden istediğini kullanabilir. Şu an iphone kullanıyorum, jb yap heryeri açılsın diyen arkadaşlara yazdıklarını geri iletiyorum, jb li telefona htc gibi görsellik istiyorsan winterboard kur, sonra bir kaç thema kur bakalım, o telefon ne kadar hızlı çalışıyor, widget midget hak getire tabi, haaa bana işletim sistemi olarak değil ama donanım olarak de ki iphone 5, o zaman anlarım, ama donanımda galaxy s2 ayarında 4s i hiç savunmayın. ne herzi bir, ne çekirdeği bir, retina display dediğindeki pixel yoğunluğu bile bir değil.
Halen iphone 5 i mi beklesem, one x mi alsam diye kararsızım, pek de birşey kalmadı aslındaya neyse bakıcaz artık. Ama iphone 5 ios5 le çıkacaksa hiç çıkmasın güzel kardeşim, yukarıdan inen slide notification olayı bile kaç yıl sonra yapıldı, iphone stabil ama yazılım bölümü stabil olmak adına santimi bırak milimetre milimetre ilerliyor, bu da malesef ki tüketim toplumu olan bizler için bir zaman sonra sıkıntı oluşturuyor, eldekini beğenmeme, yenilik arayışı, ne derseniz deyin.
In the lights of the explanations above;
yazılım: ios stabil (yavaş gelişiyor), android yenilikçi (hızlı gelişiyor)
donanım: iphone 4s < htc one x < iphone 5
Selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?