HTC One X+ Hakkındaki Düşünceleriniz....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X+ Hakkındaki Düşünceleriniz....
Önceden htc kullanmadım o yuzden sense için 1 gb ram yetmez diyenler var ne kadar doğro bu cihaz 2 bin tl hak eder mi , alırsam pişman mı olurum yoksa mutlu mu , one x kullanıcaları özellikle bunun hakkındaki birşey yazarsanız sevinirim , şimdiden teşekkürler

R.A.M

R.A.M

Üye
cpu flan yeterlide rami zorlar gibime geliyor ağır uygulamalarda flan :oke:

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
hmm iphone 5 hakkında bilginiz var mı 16 gb için fiyat olarak diğerlerini kıyaslamak istemiyorum çunku baya ucuk :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Yaw sen beni dinle droid dna yı al gelince

Türe

Türe

Üye
O değil de bugun izlediğim videoda gta vice City droid dna da kasiyordu :hmmm

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Butterfly olarak gelicek dimi bize ve fikriniz var mı ne zaman gelir

Türe

Türe

Üye
S3 de hic kadmadigina gore optimize

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Butterfly beklemek uzun surer gibime geliyor ama note 2 de iş görmez mi ve ya i5 ve ya lumia 920 :D seçenek çok ya

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnternetteki videolar doğruluğuna pek inanmıyorum çoğu adil değil belki aralarında doğru olanları vardır ama bu doğrular yanlışların arasında kayboluyor. En iyisi kendin yapacaksın.

erko merko

erko merko

Üye
Htc droid dna'da kasmasının sebebi ekran çözünürlüğünün 1920x1080 olmasından kaynaklanıyor olabilir

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Zaten oyunların çoğu ilk önce s3,one X gibi yaygın cihazlara optimize ediliyor sonra diğer cihazlara..Örneğin Nba2k13 s3 ve One X te sorunsuz çalışıyormuş.Ama One S te ve S2 de doğru dürüst çalışmıyor kasma var.Donanımının yetmeme gibi bir ihtimal de olmadığına göre tek mantıklı açıklama : oyun yeni olduğu için henüz diğer cihazlara optimize edilememiş.Guncellemeyle hallolacak şeyler yani bunlar :oke: :)

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
neo v de gta yı hafif kasmayla oynayabiliyorum illaki o kadar donanıma göre değilde optimize ile alakalı olabilir bencede , benim telefon bile rahat oynatıyorsa zamanla düzelir :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
siyah rengi iğrenç duruyor one x serilerinin

komando04

komando04

Üye
cihaz süper abi laf yok şimdi

aleranol

aleranol

Üye
Bu kaçıncı konu? Onex+ alacağına not2 al hafiza hariç her açıdan bindiriyor. Acid sound motorumla hem beats hemde dolby kullanıyorum. Bunu beats destekli cihazlarda yapamiyorsun.. daha acmayacagim.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Bu kaçıncı konu? Onex+ alacağına not2 al hafiza hariç her açıdan bindiriyor. Acid sound motorumla hem beats hemde dolby kullanıyorum. Bunu beats destekli cihazlarda yapamiyorsun.. daha acmayacagim.

İyi de beats sadece yazılımdan mı ibaret ? Hiç sanmıyorum oyle olduğunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt