Htc One X Güncelleme Gelmiyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenkcenk97

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Güncelleme Gelmiyor :(
Arkadaşlar ben One x kullanıcısıyım imei kaydına göre telefonumun 05 yani Finlandiya malı olduğunu öğrendim ve bildiğim kadarıyla Android 4.0.4 ve Sense 4.1 güncellemesi tüm dünyada yayınlanmasına ragmen benim telefonuma güncelleme gelmedi forumlarda araştırırken bu konuda yalnız olmadığımı gördüm benim gibi güncelleme alamayanları okudum .Htc online görüşme yaptım durumdan bahsettim yetkili kişi bana telefonun tarihini 1 yıl geri alıp 1 gün kullanın gelmezse kvk servise verin dedi güncelleme yinede gelmedi ancak servise vermeyide düşünmüyorum bu sorunu yaşayan insan çok olduğu için gerek yok gibi geliyor bunun dışında bildiğiniz bir şey varmıdır ?

Teşekkürler

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Kardes aynı sorun bende de mevcut (one s kullaniyorum) 4.0.4 one S lere gelmesine rağmen benimkine gelmedi hala htc ye mail attım sana verilen cevabın aynısını bana da verdiler .Inşallah alır cihazlarimiz güncellemeyi..

• Beğen
Tepkiler: cenkcenk97

cenkcenk97

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah kardeşim en azından sorunun neden olduğunu bilen birini bulabilirsek iyi olur :(

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Belki dağılım tamamlanmamış olabilirmiş.DreaMagic abi söylemişti :ah keşke burda olsaydı şimdi :(

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

cenkcenk97

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu yaşayan kişi çok diğer forumlarda androidtürkiye okuyorum ben güncelleme alamadık diyenler var bizim gibi senin dediğin gibi olabilir bi sorun olsa bu kadar fazla olmazdı diye düşünüorm inşallah yakında alırız güncellemeyi oyunlarda çıkan sanal menü tuşunu kaldırmayı düşünüyodum

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Insallah gelir diye umuyorum .

cenkcenk97

Üye
    Konu Sahibi
Bende .Başka biri de elbet gelir kafana takma demişti bana

cenkcenk97

Üye
    Konu Sahibi
Bana güncelleme geldi kardeşim sonunda sanada gelmediyse gelmek üzeredir diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Senin adına çok sevindim kardeşim inşallah bana da gelir diye umuyorum ama bir de geldiği zamana bak nerdeyse 4.1 jb yayınlanacak.HTC nin bunu dikkate alması lazım..

• Beğen

cenkcenk97

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda haklısın telefonu güncellediğimden beri mobil şebeke yi açamadım ama bi kafama takıldı daha önce kimse de okumadım böyle bir şey olduğunu

- - - Eklendi - - -

He tamam o da düzeldi inş sanada yakında gelir dostum güncelleme haberdar edersen sevinirim :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Mobil şebekeyi açamıyor musun şimdi?

The HybrıD

The HybrıD

Üye
Kardeşim Hayırlı Olsun Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum banada geldi geçen gün :)

• Beğen

cenkcenk97

Üye
    Konu Sahibi
ilk başta açamadım bi yarım saat sonra düzeldi şu an hiç bir sorun yok

The HybrıD

The HybrıD

Üye
Kardeşim Hayırlı olsun güle güle kullan :)

• Beğen
The HybrıD

The HybrıD

Üye
Kardeşi hayırlı urlu olsun güle güle kullan sevindim senin adına :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt