klongs
Üye
-
Konu Sahibi
-
daha nolcak kardeşekran biraz da yandan genis olaymis daha iyi olurmus
daha nolcak kardeşöküz gibi ekran var cihazda. utanmasam tepsi diye kulllanırım
ustten olmasi kotu tepsi gibi olmus :d
arkadasa katılıyorum söledız 3 telefonuda kulandım 4s ın kamerasına dıycek yok gercekten bir evragın fotosunu cek sonrada bilgisayrdan cıktısını al vallahı tarayıcılardan ıyı .. ama ekrana gelırsek ya kucucuk ekranı var bu yuzden 4s ımı sattım ..one x bır hafta kulklndım aldıma cok pişman oldum satarken 500 tl zarar ettim alınmaz artı ekran cok parlak gıbı dursada amoledın yanına yanasamaz .. suan note alcasm kesın kararlıyım cunku note fıyat uygun artı o ekran bır tek onda vede ınce vede ole buyuk durduna bnakmayın cok hafıf sasırttı benı ..vede hocam ınanamazsınız sarjı 4 gün gidiyor aktif kullandım halde ıcs geldınde 8 olursa sasırmamm he unutmadan .. arkadasımdan alıp denedım 3 gün her cebe giriyor haff oldu ıcın rahatsızlık vermıyornote ile one x ayni cozunurlukte hatta super amoled hd s-lcd2 den daha agir s-lcd super amoled hd den daha iyi diyorsan git bir amolesi arastir ve note gingerbreadde ve mali t400 gpu su var one x te geforce gpusu var 12 cekirdekli bu 12 cekirdek ne icin var cozunurluk icin var custom rom sanki sadece one x temi var allah askina
s2 ile one x arasinda cok bir fark yok ve aralarinda 650 tl lik fark var sen kazik yemek istiyorsan tepsi gibi telefonu alirsinve s2 1 senelik telefon ustelik sen birde s3 u dusun
One s one x ' ten daha iyi
4 gun?arkadasa katılıyorum söledız 3 telefonuda kulandım 4s ın kamerasına dıycek yok gercekten bir evragın fotosunu cek sonrada bilgisayrdan cıktısını al vallahı tarayıcılardan ıyı .. ama ekrana gelırsek ya kucucuk ekranı var bu yuzden 4s ımı sattım ..one x bır hafta kulklndım aldıma cok pişman oldum satarken 500 tl zarar ettim alınmaz artı ekran cok parlak gıbı dursada amoledın yanına yanasamaz .. suan note alcasm kesın kararlıyım cunku note fıyat uygun artı o ekran bır tek onda vede ınce vede ole buyuk durduna bnakmayın cok hafıf sasırttı benı ..vede hocam ınanamazsınız sarjı 4 gün gidiyor aktif kullandım halde ıcs geldınde 8 olursa sasırmamm he unutmadan .. arkadasımdan alıp denedım 3 gün her cebe giriyor haff oldu ıcın rahatsızlık vermıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?