htc one x ekran sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcuk1605

Üye
    Konu Sahibi
htc one x ekran sorunu !
yaklaşık 3 haftadır telefonun dokunmatiği sapıttı arkadaşlar ! telefon elimde olmasına ve benim hiç bir şekilde ekranla alakam olmamasına rağmen kendi kendine tuşlara basıyor, bir yerlere giriyor hatta kendini uçak moduna alıyor telefon. bir kaç gün önce 29.11 yazılımını yüklediğimde sorun düzelir diye seviniyordum ama maalesef düzelmedi. hatta hem telefonun içndeki ayarlardan format attım hem de şu ses tuşu yardımıyla olan formattan attım ama sorun halen devam ediyor. gecenlerde ekranı temizlemek ve ekran koruyucu yapıştırmak için izolabant kullanmıştım ancak bayaa etkiliydi ve biraz zorlanmıştım ekrandan çıkarırken ancak herhangi bir iz veya yapışkanlık bırakmadan temizledim tüm kalıntıları. hatta bugun saf alkolle bile sildim ama sonuç nafile ! ne yapabilrim ? cihaz garantisiz ve yurt dışı.

betoner

betoner

Üye
Rootluysa değilse Fabrika ayarlarına dön ve birşey yüklemeden test etmeni tavsiye ederim. Duzelmediyse telefonda arıza olabilir. Normalde önceki versiyonlarda sorun yoktu. Ekranı nemli bezle silin alkolle değil.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence donanımsal bi şey var. servise gönder.
keşke alkolle silmeseydin.

selcuk1605

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. telefon rootlu değil. başka forumda arkadasın biri yeni yazılım yükleyin demiş. güncelleme ile aynı mantık olmuyor mu ? çünkü telefondaki sorun devam ederken bir yazılım güncellemesi çıktı ve güncelledim. ama sorun devam ediyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
parmakların ekrana yakınken mi yapıyor?

selcuk1605

Üye
    Konu Sahibi
telefonu elime aldığımda oluyor ancak cebimdeyken bile uçak moduna aldığı da oluyor maalesef

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Teknik Servis yolu gözüküyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt