HTC One X android 4.0.4 güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parkerr

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X android 4.0.4 güncellemesi
Merhabalar. Telefonum Htc One X. Cihazım Avrupa cihaz ve rootlanmamış cihazdır. Daha önceden 2 kez OTA güncellemesi aldığım halde dün çıkan android 4.0.4 güncellemesini alamadım ve ''Telefonunuz için hiçbir güncelleme yok'' uyarısı alıyorum. Sizce sorun ne olabilir ve bi sorun varsa düzeltmek için ne yapabiliriz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Uruloki

Uruloki

Üye
belki ülken için çıkmamış olabilir misal türkiye için çıkmadı hangi ülke kodluysa ona göre bir bak derim

parkerr

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın yazılım numarası 1.29.401.11 ve Almanya'dan alındı.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Menü > Ayarlar > Hakkında > Yazılım bilgisi ( Buradan ilk önce yazılıma bak belki güncelleyip unutmuşsundur.)
Sonra;Menü > Ayarlar > Hakkında >Yazılım güncellemeleri>Programlı Kontrol(Yanına bi tik işareti koyun) Şimdi kontrol et butonuna basın.

Bide böyle deneyin hehe:)

parkerr

Üye
    Konu Sahibi
Android sürümü 4.0.3
Htc Sense sürümü 4.0

Programlı kontrolün yanındaki tik işaretli ve dünden beri 250 kez kontrol et butonuna basmışımdır herhalde

- - - Eklendi - - -

Ülke kodunu nasıl öğrenebildiğimiz hakkında bi bilginiz var mı?
belki ülken için çıkmamış olabilir misal türkiye için çıkmadı hangi ülke kodluysa ona göre bir bak derim

Uruloki

Uruloki

Üye
Android sürümü 4.0.3
Htc Sense sürümü 4.0

Programlı kontrolün yanındaki tik işaretli ve dünden beri 250 kez kontrol et butonuna basmışımdır herhalde

- - - Eklendi - - -

Ülke kodunu nasıl öğrenebildiğimiz hakkında bi bilginiz var mı?

maalesef ama bir yerde okudum bir kişide de aynı sorun varmış rootlu telefon OTA görmüyormuş sanırsam pc den deneyebilirimisin

parkerr

Üye
    Konu Sahibi
rootlu telefon zaten offical update görmüyor diye biliyorum ama benim telefonumun rootsuz olduğu halde güncellemeyi görmemesi çok tuhaf

Uruloki

Uruloki

Üye
rootlu telefon zaten offical update görmüyor diye biliyorum ama benim telefonumun rootsuz olduğu halde güncellemeyi görmemesi çok tuhaf

kusura bakam yukarıda rootlanmış diye okudum

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Türkiyede ki cihazlara geldi bence bunu Htc firmasına kendin sor eğer soramazsan ben yarın çevrimiçi sorar öğrenirim telefonu nerden aldığını bana pm at :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt