Htc One X Alıcam Bu Siteden Sizce Ce Güvenilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorza01

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

özellikler Aynı Parasıda Yarı yarıya Almalımıyım

- - - Eklendi - - -

özellikler Aynı Parasıda Yarı yarıya Almalımıyım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bence git bi dükkan dan kendin al . Öyle daha sağlam olur .

• Beğen
Tepkiler: n000k
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben bu siteyi ilk defa duyuyorum, iyice araştırmanızı öneririm.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Bu siteyi bilmiyorum.Açılmadı zaten.Garantili olarak biryerden al ve almadan önce kutunun arkasına bak made in Taiwan yazıyorsa öyle al.

n000k

n000k

Üye
aynen bu sitedekiler vietnam malıymış. oyle açıklama yazmışlar.. bence bulaşma derim... özellikler aynı yazabilir ama bildiğin çakma one x..o fiyata kim satar yaa!! 2. eli bile 800-900.. 500 liraya kim verir.. anca dolandırıcılar..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Kardeş sen iyi birisine benziyorsun kazıklanmanı istemem ama bu site bana pek inandırıcı gelmiyor one x 2.136tlye aldım ben orjinal olanını bu sitedeki iste 450 lira :D buna sadece gülerim ben he bu arada taiwan olanını al orjinal olanı tayvan modelleri. birde çinde üretileni falan var onlarda patlak piksel çıkıyor. bu siteden alırsa one x'i seni telefondan soğutur başka işe yaramaz :)
Sana tavsiyem git bi elektronik eşya satan mağzaya teknosa, vatanbilgisayar gibi oralardan alışveriş yapın örnekler arttırılabilir.
telefonu eline alıp incele bak bi özelliklerine falan kontrol et. yoksa paran çöp olur gider. biraz uzun konuştum kusura bakmayın iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt