Htc One Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dranq

dranq

Üye
    Konu Sahibi
Htc One Wifi Sorunu
arkadaşlar merhaba Htc one kullanıyorum ilk aldığımda 4.2 yüklüydü wifi de hiç bir sorun yoktu ama 4.3 güncellemesini yükledikten sonra wifi de sorun olmaya başladı bağlanıp internete girmeme yada hiç bağlanmama gördüğü halde. Bu konuda bana yardımcı olucak birileri varmı.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Wireless'te bir sorun olabilir mi acaba?
Yada modem ile baglantiyi kesin, bir daha baglayin bakalim ne olacak.

ozi2000

Üye
sanırım htc modem seçiyor bende de evde(airties) hiç sorun çıkarmazken işyerinde linksys modeme bağlanmada sorun yaşıyorum nerdeyse hiç bağlanmıyor

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
HTC modem seçmez.
Kesin vardir bir sorun :)

tecno_man

tecno_man

Üye
işyerindeki modemde sorun olabilir mi? Bazen modem sorunlarını telefonlar direk gösteriyor ve bağlantı kurmuyor.

dranq

dranq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konuyla alakalı birinci ağızdan duyduklarımı söylüyorum bizzat teknik servisine gittim bende de aynı sorun oluştu güncellemeyi aldıktan sonra dedikleri şu eğer güncellemeye wi-fi aracılığı ile yaptıysanız dalgalanmalar sonucunda telefondaki wi-fi düzgün çalışmıyor olabilir. bu kadar saçma bişey yok ikincisi wifi de genel bi sorun var güncellemeyle alakalı bazılarında patlak veriyo bazılarında vermiyo yada band aralığı sorunu var ve Htc nin seçmiş olduğu modemler var protokollerin uygun olması gerekiyo dedikleri bu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt