HTC One ve HTC One Mini’nin yeni rengi “Mavi”

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tayvan kökenli akıllı telefon üreticisi HTC, yeni modelleri ile akıllı telefon segmentinde iyiden iyiye öne çıkan isimlerden biri olmakta. HTC One adlı amiral gemisi ile büyük ilgi görmeye devam eden şirket, sonrasında HTC One Mini adlı daha küçük versiyon ile adından söz ettirmeyi başarmıştı.

HTC One ve HTC One Mini modellerinin şimdi ise mavi renk seçeneğinin üretildiği bilgisi geldi. Daha önce kırmızı,gümüş ve siyah renk seçenekleri ile satışa sunulan modelin yeni renginin de ilgi göreceği tahmin ediliyor.

3 ayrı renk seçeneği ile Türkiye‘de satışta olan HTC One ile birlikte ikinci farklı renk seçeneği ile bu ay içerisinde ülkemizde satışta yer alacak olan HTC One Mini modelleri farklı renkleri ile farklı zevklere hitap etmiş olacaklar. Cihazların teknik detaylarını hatırlayacak olursak;

HTC One; 4.7 inç büyüklüğünde HD SLCD3 ekran özelliğine sahip. Qualcomm tarafından geliştirilmiş olan Snapdragon 600 işlemciden güç alan model, Adreno 320 GPU içermekte. 2GB RAM belleğe sahip olan model, 32 ve 64GB‘lık veri depolama seçeneklerine sahip. Cihaz yazılım desteğini ise Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminden almakta.

HTC One Mini; 4.3“ve 720p SLCD2 ekran içermekte. Gücünü 1.4GHz saat hızında çalışan Snapdragon 400 çift çekirdekli işlemciden alan model 16GB dahili veri depolama kapasitesi ve 1GB sistem belleğine sahip.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
bu rengi gerçekten çok hoş duruyo

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
HTC One piyasının en şekil telefonuydu zaten mavi çok ayrı bir hava katmış :aha:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nedense benm hoşuma gitmedi siyah ve alüminyum haricindeki renkleri :hih:

Anil-D

Anil-D

Üye
mavi güzelde

Anil-D

Anil-D

Üye
çok hoş hacı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok cırtlak geldi bana da...

theeternal

theeternal

Üye
cok hos bır renk

hikmet366

hikmet366

Üye
güzel ve hoş renk

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Lumia'msı olmuş biraz :D Koyu daha iyi olurdu sanki

fk555897

fk555897

Üye
Güzel olmuş ama telefonda bu tarz renkleri sevmiyorum.

Samet.25

Dizide gormustum

blacktalon

blacktalon

Üye
bence en güzeli gümüş rengi daha orjinal

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
fk555897

fk555897

Üye
Gri rengi daha güzel.