HTC one v - SONY ERİCSSON xperia neo v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber

Üye
    Konu Sahibi
HTC one v - SONY ERİCSSON xperia neo v
bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini alayım

Türe

Üye
Cunku one v den daha ustun ve yazilim olarak sense daha iyi

bazı oyunlar neo v de oynanırken one v de oynanmıyormuş bu mümkün mü
one v daha üstün diyen arkadaş sallıyo ikisninde ram ve işlemci aynı ama one v de flash player desteği yok görüntülü konusma için ön kamera yok ayrıca neo v ye 4.04 güncellemesi alıyo daha ne sayayım sana al aşağıdaki linkte kıyaslama var

cyber

Üye
    Konu Sahibi

hmm iyiymiş neo v alabilirm o zaman hem de daha ucuz

Türe

Üye

sen kimsin de bana sallıyor diyorsun !? Sizin gibi adab edeb bilmeyen insanlarla yaşıyoruz malesef !

- - - Eklendi - - -

o verdiğin sitede objektiflikten eser yok yanlı seçimler var hep bilip bilmeden paylaşmış bir de

cyber

Üye
    Konu Sahibi
one v de flas olmaması büyük eksik ama vardır ya

Bence SE Xperia Neo V.Çünkü her ikisinde de 512 Mb RAM var ama One V Sense arayüzü(çok RAM yiyen) kullandığı için daha düşük performans verir.Üstelik Neo V'de Android ICS'ye geçmezsen daha performanslı kullanabilirsin ki One V'de böyle bir imkanın yok.Ayrıca Neo V multimedya için birebir cihazlardan biridir.

- - - Eklendi - - -

one v de flas olmaması büyük eksik ama vardır ya

Bu arada eski nickin [>>ELECKTRA<<] imiş.Sen Ace 2 almayacak mıydın?

cyber

Üye
    Konu Sahibi

bi karar veremedim hiç sorma
neo v alcam herhalde

sen kimsin de bana sallıyor diyorsun !? Sizin gibi adab edeb bilmeyen insanlarla yaşıyoruz malesef !

- - - Eklendi - - -

o verdiğin sitede objektiflikten eser yok yanlı seçimler var hep bilip bilmeden paylaşmış bir de

sallıyo demek biraz fazla kaçmıs olabilir kardeşim özür ama sunu bilmeni isterimki ben teknik servis çalışanıyım bnden daha ii bilemessin htc yi saydıklarımın arasında yalnıs olduğum konu varmı işlemci aynı ram aynı htc mi daha marka telefon yoksa sony mi ayrıca htc nin ön kamerası yok bana sorsa htc one x mi daha ii xperia s mi tabiki htc diyecem özelliğine göre değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...