HTC One V mi? xperia arc mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cliolar

Üye
Mantikli ol tabiki arc,en basta sony,ne olursa olsun,arabada mersedes,elektronikde sony

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Dogru diyor arkadaş

Paranizin tam karşılıgını veren nadir firmalardan biri Sony

cliolar

Üye

vay arkadaş ömrümde gördüğüm en tatmin edici açıklama

Sony tv aldim.Montaja gelen adamlar KASKO yapalimmi abi dediler.Once anlamadim sonra sordum garantisi var zaten ne gerek var diye,adamin cevabi aynen soyle
Abi mac izlerken sinirlendin kumandayi firlattin,ekran indi asagi,getiriyosun degistiriyoruz,once cok sasirdim sonra belli miktar para karsiligi hem garanti 5 yila cikti,hem kasko yapildi.Adama dedim peki ben cihaz sifirlansin diye ekrani bilerek kirarsam ne oluca dedim,adam guldu,sony kullanicisi oyle bisey yapmaz dedi.Simdi sony boyle bi sirketken,her konuda verdigin paranin hakkini alirsin.
Ayrica sony urunlerinde tek parca kullanmaz yani,bi cihaz yapip her seyi tek parca yapmaz,psp kullandim uzunca sure,ayni zamanda nintendo ds kullandim,ds bozuldu 100 masraf ciktti,ayni sorun psp de cikti,tuz bozuldu,internetden bitane tuz aldim,cihazim actim,sony soketli yapmis,cikardim degistirdim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sony tv aldim.Montaja gelen adamlar KASKO yapalimmi abi dediler.Once anlamadim sonra sordum garantisi var zaten ne gerek var diye,adamin cevabi aynen soyle
Abi mac izlerken sinirlendin kumandayi firlattin,ekran indi asagi,getiriyosun degistiriyoruz,once cok sasirdim sonra belli miktar para karsiligi hem garanti 5 yila cikti,hem kasko yapildi.Adama dedim peki ben cihaz sifirlansin diye ekrani bilerek kirarsam ne oluca dedim,adam guldu,sony kullanicisi oyle bisey yapmaz dedi.Simdi sony boyle bi sirketken,her konuda verdigin paranin hakkini alirsin.
Ayrica sony urunlerinde tek parca kullanmaz yani,bi cihaz yapip her seyi tek parca yapmaz,psp kullandim uzunca sure,ayni zamanda nintendo ds kullandim,ds bozuldu 100 masraf ciktti,ayni sorun psp de cikti,tuz bozuldu,internetden bitane tuz aldim,cihazim actim,sony soketli yapmis,cikardim degistirdim.

her firma sigorta yapıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

evet telefon ya da elektronik alet alırken 50 60 tl verip sigortalıyorlar kullanıcı hatasını ücretsiz tamir ediyorlar.. Garanti süresini biz çamaşır makinesi aldığımız da yapmışlardı her firma yapıyor mu bilmiyorum

Krofessional

peki arc alsın pişman olduğunda siz yardım edin

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Pişman olmicagi icin sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt