HTC One V almayı düşünüyorum?[Yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
HTC One V almayı düşünüyorum?[Yardım]
Arkadaşlar 800-900 civarı bir telefon almayı düşünüyordum.Uzun süre kullandığım nokia 5800 telefonun ekranı çatlayınca ipod için biriktirdiğim paranın üstüne biraz koyup htc one v ye karar verdim.Fakat forumlarda 512mb ramin android hele ki sense için az olduğu yazıyor.Gereksiz uygulamaları kapatırım ama telefonda oyun oynamak da hobim :D İnternette çok videosunu bulamadım gaming olarak.Kasma yapar mı six guns, asphalt gibi sağlam oyunları açar mı?Veya o fiyata önerebilceğiniz telefon var mı?

Çok uzun yazdım ama 2 sene önce 5800 asphaltı takılarak çalıştırdıktan sonra iyice araştırmam gerektiğine karar verdim :D Şimdiden teşekkürler

foreverthe

foreverthe

Üye
Beğenirsen Motorola Atrix al :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Hemen bakayım hocam :D

- - - Eklendi - - -

Hafızası dışında pek fark göremedim ram bilgilerini de bulamadım

- - - Eklendi - - -

Ram 1gbmış ya ben motorola alıyım :D

klongs

klongs

Üye
1 gb rami var

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Artix reyizdir.onu iyice düsün

- - - Eklendi - - -

Artix reyizdir.onu iyice düsün

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
htc sense gibi değil parlaklık olarak da iyi değil ama çok güzelmiş diğer özellikleri baya sağlam.Teknosa vatan computerda bulamadım.Hepsiburada da var.İnternetten bişi almadım ama denicez artık :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bunun 4gsi de varmış, onu hiç bulamadım :D 4g yazmayan modelinde performans düşüklüğü gibi durumlar yok değil mi sadece internet olarak 4gyi destekliyor

Yunkaai

Yunkaai

Üye
İz[Mir]Kan;4841037' Alıntı:
htc sense gibi değil parlaklık olarak da iyi değil ama çok güzelmiş diğer özellikleri baya sağlam.Teknosa vatan computerda bulamadım.Hepsiburada da var.İnternetten bişi almadım ama denicez artık :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bunun 4gsi de varmış, onu hiç bulamadım :D 4g yazmayan modelinde performans düşüklüğü gibi durumlar yok değil mi sadece internet olarak 4gyi destekliyor

Elime alıp kullanmadım.ama zaten mantıken imkansız

CorbyW

CorbyW

Üye
Verebileceğin maximum para ne kadar?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
900 belki 1000 ama daha fazla olmaz :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
valla usta ben atrix almadım ama çok inceledim internetten..bence o fiyata alabileceğin en iyi telefon..

- - - Eklendi - - -

hatta tam sipariş verecektim ki lumia 900 ü beklemeye karar verdim..

StunnerDead

StunnerDead

Üye
htc one iyidir .Tanıdığımda görmüştüm hasta olmuştum :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Motorola Atrix süper :oke:
Onu düşünmezsen Neo V ve Galaxy W var, Neo V öneririm.

HTC One V önermem.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten özellikleri çok sağlammış

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben babama aldım motorola atrix yarın gelicek işte :D bence sende al kaçırma :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Becerebilirsem internetten alıcam hepsiburadadan :D Başka çare yok gibi vatanda falan bulamadım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İz[Mir]Kan;4841830' Alıntı:
Becerebilirsem internetten alıcam hepsiburadadan :D Başka çare yok gibi vatanda falan bulamadım

Fiyatı çok uygun. Bende alacaktım ama klavyesiz telefon takıntım var, kullanamıyorum boşuna almış gibi hissediyorum sonra. O yüzden Xperia pro aldım.

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
ICS gelmediği için en fazla 60 oyun açar onlarında 2si 3ü güzel olur dedi arkadaşım buna ne diyorsunuz arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Androiddeki root, rom olaylarıyla halledilebilir mi böyle birşey varsa?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İz[Mir]Kan;4842553' Alıntı:
ICS gelmediği için en fazla 60 oyun açar onlarında 2si 3ü güzel olur dedi arkadaşım buna ne diyorsunuz arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Androiddeki root, rom olaylarıyla halledilebilir mi böyle birşey varsa?

Öyle birşey yok. ICS'ye özel üretilmiş oyun mu var Allah aşkına :dry: Böyle birşey yok. Yanlış biliyor arkadaşın. Çoğu oyun Android 2.2 ve üstü gerektiriyor, 2.3 yüklü geliyor.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Çok inandırıcı gelmiyor bu telefon :D Muhakkak bi açığı olmalı.Piyasada bu özellikler en az 1700lük bir telefonda var.Ekranı mı kötü flaşı mı yok üretildiği madde mi dandik :D Elime alma şansım da olmadı mağazalarda yok :D O yüzden korkuyorum şimdi hepsiburada dan şipariş etmeye.Eğer hiç bir eksiği yoksa gerçekten mükemmel

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İz[Mir]Kan;4842641' Alıntı:
Çok inandırıcı gelmiyor bu telefon :D Muhakkak bi açığı olmalı.Piyasada bu özellikler en az 1700lük bir telefonda var.Ekranı mı kötü flaşı mı yok üretildiği madde mi dandik :D Elime alma şansım da olmadı mağazalarda yok :D O yüzden korkuyorum şimdi hepsiburada dan şipariş etmeye.Eğer hiç bir eksiği yoksa gerçekten mükemmel

Al olmadı geri gönderirsin telefonun üzerindeki jelatinleri çıkarmadan. Kamera kalitesi olarak çok birşey bekleme, 5 MP kullanıyor çünkü. Onun dışında telefon harbi iyi yani ;)

Söylemeyi unutmuşum, Xperia Pro'nun 8 MP kamerası var bir de bu yüzden Atrix'ten vazgeçmiştim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt