HTC ONE SV'yi yakından tanıyalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
HTC ONE SV'yi yakından tanıyalım


hTC MWC 2013 kongresi kapsamında tanıttıgı yeni amiral gemisi ONE'dan sonra daha uygun fiyat grubuna hitap eden ONE SV modelini de tanıtmış ve bu cihaz gectigimiz günlerde ülkemize satışa çïkmıştı.

Mobil inovasyon ve tasarımda dünya lideri HTC, üstün kamera, stüdyo kalitesindeki ses deneyimi ve göz alıcı tasarımını bir araya getirdiği One Serisi’nin yeni üyesi HTC One SV ile sınırları zorluyor. Hızlı yaşam tarzına uygun olarak tasarlanan ürün, çift çekirdekli işlemcisi, zarif ama güçlü yapısıyla, yüksek kalitede multimedya deneyimi sunuyor.

Serinin yeni üyesi HTC One SV’nin Türkiye’de satışa sunulmasından büyük heyecan duyduğunu dile getiren HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas:“ Hızlı yaşam tarzının vazgeçilmezi; performans, hız, tasarım ve ayrıcalıklı multimedya deneyimi yaşatan özellikleri bir arada sunan HTC One SV modelimiz tüm dünyada büyük ilgi gördü. Bu eşsiz deneyimi şimdi de Türkiye’de kullanıcılar ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz. HTC One SV Türkiye’deki akıllı telefon pazarına farklı bir soluk getirecek ”dedi.

Güvenilir, son derece hızlı performans
HTC One SV 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 çift çekirdekli işlemcisi ile olağanüstü bir performans, yüksek kalitede video aktarma ve oyun oynamanın yanı sıra sorunsuz çoklu görev özelliklerini sunuyor.

Dropbox ile belgeler, filmler, resimler ve uygulamalar için asla yer sıkıntısı çekmez, HTC One SV’nin Mikro SD kart yuvasının desteklediği SkyDrive entegrasyonu ile de sabit belleğinizi her ayrı kart için 32 GB'a kadar yükseltebilirsiniz. En son NFC teknolojisi ve Android Beam sayesinde, tek bir dokunuşla istediğiniz içeriği aynı anda NFC’nin etkin olduğu başka bir cihazla da paylaşabilirsiniz.

Muhteşem kamera, gerçek ses
HTC One SV, One serisi ile özdeşleşmiş inanılmaz bir kameraya sahip. Tek tuşla Kesintisiz Çekim ve VideoPic özelliğini taşıyan kamera az ışıklı ortamlarda bile başarılı çekimler yapılmasını sağlayan gelişmiş düşük ışık performansı ile sorunlu ışık ortamlarında bile mükemmel kareler elde etmenizi sağlıyor. HTC One SV’nin panoramik ve 1080p HD video kayıt özellikli 5 megapiksel f/2,0 arka aydınlatma sensörlü ana kamerası, 1,6 megapiksel f/2,2 yine arka aydınlatma sensörlü ön kamera ile tamamlanıyor. HTC One SV’nin ön kamerası güneş batarken ya da mum ışığında dahi en iyi otoportre performansını sunuyor.

Sadece HTC akıllı telefonlarında bulunan Beats Audio™ ise tüm müzik, oyun ve videolarda stüdyo kalitesinde gerçek ses sunarak, HTC One SV’nin dinleme deneyimini baştan sona değiştiriyor. HTC Sync Manager ile de müzik koleksiyonlarını eşitlemek ve yönetmek hiç olmadığı kadar kolaylaştırılarak tüm arşiviniz sizin kadar hareketli hale getirildi.



Özel tasarım
HTC’nin her zaman alışık olduğunuz özellikleri ile 4,3 inç süper LCD-2 dokunmatik ekranlı HTC One SV Pirene Mavisi ve Buz Beyazı ile iki heyecan verici renk seçeneğiyle şık bir tasarım sunuyor. Sağlamlığı ve yumuşak dokunuşa sahip polikarbon malzeme, mükemmel bir kaplama için birbiriyle uyum içinde gümüş veya metalik bordürler ile renkli bir yapıya sahip.

Ulaşılabilirlik
Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği HTC One SV, 18 Mart itibariyle Turkcell ve tüm elektronik zincir mağazalarında satışa sunuldu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve SeniGördüm


fk555897

fk555897

Üye
Çift çekirdekli işlemci biraz düşük gibi geldi bana.
 
kadir9809

kadir9809

Üye
Uygulamalar zaten cogu tek cekirdekte calısıyo çift cekırdık nasıl düşük geldi anlamadım
 
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
haber için:tşk:
 
fk555897

fk555897

Üye
Uygulamalar zaten cogu tek cekirdekte calısıyo çift cekırdık nasıl düşük geldi anlamadım

En uygulamalara göre söylemedim. Güncel telefonlara göre söyledim. Birde tek çekirdekte nasıl Real Racing 3 falan oynanacak.'birde Fu-ll HD
 
kadir9809

kadir9809

Üye
En uygulamalara göre söylemedim. Güncel telefonlara göre söyledim. Birde tek çekirdekte nasıl Real Racing 3 falan oynanacak.'birde Fu-ll HD
Farkındaysan Çogu Uygulama Dedim Hepsi Demedim.
 

MaxipmaN

Üye
fiyatı uygun olmalı satamaz yoksa çift çekirdekle
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:
 
ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya samsung s3 alternatif grand diye bi model çıkarmıştı onun gibi bişiy galiba
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt