Htc one S kendiliğinden "home" tuşuna basıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Htc one S kendiliğinden "home" tuşuna basıyor!
Htc One S telefonum internette gazete falan okurken bazen, kafasına göre takılıyor ve kendiliğinden üst üste home tuşuna basıyor. Bir süre sonra düzeliyor. Sebebini anlayamadım. Konu hakkında herhangi bir fikri olan var mı?

NOT: Arkadaşlar bu tuş dokunmatik. Yani mekanik bir tuş yok, sadece ekrana dokunuyorsunuz.

PriZm

PriZm

Üye
Home tuşu bozulmuş olabilir.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence sorun fiziksel. yani tuşun olduğu bölümde içeriden kendi kendine temas durumu olabilir.
ancak yinede ayarları sıfırlayıp denemekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu tuş dokunmatik. Yani mekanik bir tuş yok, sadece ekrana dokunuyorsunuz.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
uuncu ya katılıyorum.Bence servise yolla..

abandonware

abandonware

Üye
son kurduğun uygulamaları sil.. belki avastla taratmak işini görebilir..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu tuş dokunmatik. Yani mekanik bir tuş yok, sadece ekrana dokunuyorsunuz.
biliyorum, bendede one x var :) ancak şu an serviste. bu yüzden cihazım kısmında görünmüyor. yani konu hakkında bilgi sahibiyim.
o tuş kapasitif mantığıyla çalışıyor. yani vücunuzdaki elektrik yüklerine bağlı olarak. eğer içeride bir yerde elektriklenme sağlayabilecek bir nokta varsa, yani temas sağlanan bir yer varsa, bunun sonucunda cihaz siz ekrana dokunmuşsunuz gibi tepki veriyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
abandonware

abandonware

Üye

biliyorum, bendede one x var :) ancak şu an serviste. bu yüzden cihazım kısmında görünmüyor. yani konu hakkında bilgi sahibiyim.
o tuş kapasitif mantığıyla çalışıyor. yani vücunuzdaki elektrik yüklerine bağlı olarak. eğer içeride bir yerde elektriklenme sağlayabilecek bir nokta varsa, yani temas sağlanan bir yer varsa, bunun sonucunda cihaz siz ekrana dokunmuşsunuz gibi tepki veriyor olabilir.

:evet: evet ama bence yazılımsal bir sebepten kaynaklanıyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

yani öle gibime geliyor..

selimayyildiz

Üye
Sorun tabiki yazılımsal çünkü biz tuşa basmadan oluyor bu sorun ve mobil şebekeden EDGE'de bağlanıldığında oluyor yani 3G açıkken sorun yok. HTC sorunun yazılımsal olduğunu sorunla alakalı güncelleme geleceğini söyledi bana ama değişen bişey yok ne güncelleme var ne çözüm. Güvenli modda başlatın reset atın fabrika ayarlarına dönün Recovery Modda açıp factory reset yapın falan... Hepsini denedim bitek stok romla Android 4.0.3'e geri dönmeyi denemedim sorun devam ediyor. Sanırım 1 ay kadar güncelleme bekleyip stok rom yüklemek tek çözüm he bide bidaha HTC almamak... Alırım Nexus 4'ü ne güncelleme beklerim ne de sorun yaşarım...
:evet: evet ama bence yazılımsal bir sebepten kaynaklanıyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

yani öle gibime geliyor..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
biraz bekle telefonu kapatıp aç olmadı format at oda olmadı bu ayın 20sine kadar bekle jelly bean alıp öyle dene oda olmazsa korkarım servise gidicek. (one s jelly bean alıyormuydu ya :))

selimayyildiz

Üye
HTC'yle son görüşmemde sorunun yazılımsal olduğunu ve bununla alakalı bir güncellemenin çıkacağını söylediler 19 Kasım tarihinden itibaren güncellemenin dağıtılmaya başlanacağı söylendi. Ne kadar doğru çıkar bilemem ama beklemekten başka çare yok şuanda malesef...
biraz bekle telefonu kapatıp aç olmadı format at oda olmadı bu ayın 20sine kadar bekle jelly bean alıp öyle dene oda olmazsa korkarım servise gidicek. (one s jelly bean alıyormuydu ya :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt